Ο Μούσα έστειλε μήνυμα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος»

Τζάναν Μούσα

i

© Intime

Ο Μούσα έστειλε μήνυμα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος»

Sportal newsroom 22:28 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 09.09.2024

Ο Ντζάναν Μούσα μίλησε για τη σεζόν που έρχεται στην Euroleague και τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Η σεζόν στην Euroleague δεν έχει αρχίσει ακόμα, όμως ο Ντζάναν Μούσα φρόντισε να βάλει... ίντριγκα με μια τοποθέτηση που δείχνει το πνεύμα τόσο του ίδιου, όσο και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εκ των ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στην ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Τσους Ματέο, τονίζοντας πως είναι καλύτερο από εκείνο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας για τη σεζόν που έρχεται ο Βόσνιος άσος τόνισε: «Χάσαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Είχαμε προβάδισμα 16 πόντων και το χάσαμε μόνοι μας. Ακόμα και σήμερα λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος. Μας κέρδισαν στον τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στη συνέχεια πήραμε τον τίτλο στη Liga Endesa αήττητοι. Είμαστε πιο διψασμένοι για τρόπαια φέτος.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Ρεάλ. Μόνο ένας τρελός θα έλεγε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Έχουμε κερδίσει τέσσερις τίτλους, δεν είχα τραυματισμούς, παίζω και νιώθω υπέροχα. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Απλώς ενεργοποιήσαμε την οψιόν να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα τέσσερα τρόπαια».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ρεάλ για το ΝΒΑ: «Υπήρχαν κάποιες προσφορές που απέρριψα λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στο ΝΒΑ, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί με οποιοδήποτε κόστος. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε σεβασμό. Στη ζωή, είμαι νικητής, είτε παίζω σε Playstation είτε χαρτιά. Παίζω για να κερδίσω».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!