Σε... αμόκ ο προπονητής των Γκρίζλις, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ούρλιαζε (vid)

Σε... αμόκ ο προπονητής των Γκρίζλις, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ούρλιαζε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:21 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Ο κόουτς των Μέμφις Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς από τα νεύρα του θόλωσε και όταν κατάλαβε ότι οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ στον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ που δέχτηκε χτύπημα από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λέικερς, μπήκε μέρα στο παρκέ και έκανε... φασαρία!

Το παιχνίδι ήταν στο όριο και ο Τέιλορ Τζένκινς είχε ανεβάσει έτσι κι αλλιώς σφυγμούς. Μόνο που όταν είδε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ρίχνει αγκωνιά στον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, την ώρα που οι δυο τους διεκδικούσαν την μπάλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. 

Βέβαια, ο προπονητής των Μέμφις Γκρίζλις δεν τα έβαλε τόσο με τον σούπερ σταρ των Λέικερς και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, αλλά τα έβαλε με τους διαιτητές που αγνόησαν την κατάσταση και δεν σφύριξαν το φάουλ. Η αλήθεια είναι πως ο Τζάκσον είχε μπλεχτεί με τον ΛεΜπρόν και τα χέρια των δύο είχαν γίνει κόμπος. 

Ο 39χρονος σούπερ σταρ, δεν τον χτύπησε με δόλο, αλλά τον έσπρωξε στην προσπάθειά του να ξεμπλεχτεί και τον χτύπησε στο σαγόνι. Κι αφού ο Τζένκινς αντιλήφθηκε πως το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά, το διέκοψε ο ίδιος. Μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να ουρλιάζει. Γι' αυτή του την απόφαση πήρε τεχνική ποινή, αλλά και πάλι δεν σταμάτησε. Οι παίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμίσουν και οι συνεργάτες του να τον απομακρύνουν από το μάτι του κυκλώνα για να μην αποβληθεί από τον αγώνα. 

O άνθρωπος που ήρθε από το μέλλον και η προφητεία του: Το 2026 το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Ντάλας Μάβερικς (vid)
NBA

10:44 - 06.01.2024

O άνθρωπος που ήρθε από το μέλλον και η προφητεία του: Το 2026 το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Ντάλας Μάβερικς (vid)

Σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού κάπου στις ΗΠΑ, ένας... περίεργος τύπος έτρωγε και φορούσε ρούχα που έκρυβαν μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών του. Το καπέλο που φορούσε όμως έκανε... μπαμ. Πάνω του είχε το σήμα των Ντάλας Μάβερικς και έγραφε «Πρωταθλητές 2026».

Τελικά, όταν όλα τα πνεύματα ηρέμισαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε και οι Αρκούδες εμπνεύστηκαν από την όλη ιστορία και από εκεί και πέρα διέλυσαν τους Λέικερς και τελικά τους νίκησαν με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στην έδρα τους.