Ο απαράδεκτος Ντρέιμοντ Γκριν... χτύπησε ξανά - Έριξε μπουνιά στον Νούρκιτς, που θεωρεί πως «ο άνθρωπος έχει πρόβλημα»! (vids)

Ο απαράδεκτος Ντρέιμοντ Γκριν... χτύπησε ξανά - Έριξε μπουνιά στον Νούρκιτς, που θεωρεί πως «ο άνθρωπος έχει πρόβλημα»! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:18 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 14.08.2024

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Σανς δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα από τον Ντρέιμοντ Γκριν στο πρόσωπο, ο οποίος αποβλήθηκε για τρίτη φορά την τρέχουσα περίοδο, ενώ ο Βόσνιος σέντερ πιστεύει πως «έχει πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια. Πάλι καλά που δεν με σακάτεψε...».

Δεν είναι η πρώτη, ούτε καν η δεύτερη φορά που ο Ντρέιμοντ Γκριν αποβάλλεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επειδή χτύπησε αντιαθλητικά αντίπαλό του. Ήταν η τρίτη και πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία. 

Στα 34 του χρόνια ο φόργουορντ/σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν δείχνει να βάζει την ωριμότητα και την ψυχραιμία σε πρώτο πλάνο. Παραμένει θερμοκέφαλος και η τελευταία του απαράδεκτη πράξη αφορά στην απόφασή του να χτυπήσει με μπουνιά στο πρόσωπο τον Γιουσούφ Νούρκιτς των Φοίνιξ Σανς. 

Ο Βόσνιος σέντερ δεν έκανε τίποτα που θα μπορούσε -έστω- να δικαιολογείται τα αδικαιολόγητα. Απλώς... τόλμησε να τον μαρκάρει και όταν ο Γκριν τον χτύπησε δεν κατάλαβε καν από που του... ήρθε. Αμέσως ξάπλωσε στο έδαφος και λίγο αργότερα όταν ο αντίπαλός του αποβλήθηκε και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, εκείνος σηκώθηκε. Συνήλθε από το χτύπημα και συνέχισε την δράση του βοηθώντας τους Φοίνιξ Σανς να φθάσουν στη νίκη. 

Οι Κλίπερς διέλυσαν τους Κινγκς στο Λ.Α. - Το εικοσάλεπτο του Σάσα Βεζένκοφ (vids)
NBA

08:20 - 13.12.2023

Οι Κλίπερς διέλυσαν τους Κινγκς στο Λ.Α. - Το εικοσάλεπτο του Σάσα Βεζένκοφ (vids)

Στο Λ.Α. οι Κλίπερς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σακραμέντο Κινγκς και με πρωταγωνιστή τον Κουάι Λέοναρντ (31 πόντοι) έφθασαν στο εντυπωσιακό 119-99. Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 20 λεπτά και είχε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ (3).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νούρκιτς εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ήθελε να μιλήσει για τον Ντρέιμοντ Γκριν. Όχι να τον βρίσει ή να τον επιπλήξει, αλλά να εξηγήσει πως «δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πραγματικά δεν ξέρω. Προσωπικά, νοιώθω πως ο τύπος χρειάζεται βοήθεια». Εννοώντας φυσικά ψυχιατρικής φύσεως και πρόσθεσε πως «χαίρομαι που δεν με έπνιξε», θυμίζοντας σε όλους πως πριν από λίγες εβδομάδες είχε πιάσει από τον λαιμό -χωρίς λόγο- τον Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.