O άνθρωπος που ήρθε από το μέλλον και η προφητεία του: Το 2026 το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Ντάλας Μάβερικς (vid)

O άνθρωπος που ήρθε από το μέλλον και η προφητεία του: Το 2026 το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Ντάλας Μάβερικς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:44 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού κάπου στις ΗΠΑ, ένας... περίεργος τύπος έτρωγε και φορούσε ρούχα που έκρυβαν μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών του. Το καπέλο που φορούσε όμως έκανε... μπαμ. Πάνω του είχε το σήμα των Ντάλας Μάβερικς και έγραφε «Πρωταθλητές 2026».

Στα στέκια των... συνομοσιολόγων, πέραν από την ισχυρή αμφιβολία για την σφαιρικότητα της Γης, υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και πολλά στοιχεία για την ύπαρξη δεκάδων περιπτώσεων που άνθρωποι έρχονται από το μέλλον και κουβαλούν μαζί τους γνώση που εμείς αγνοούμαι (προς το παρόν). 

Αυτοί ονομάζονται Time Travellers, δηλαδή «ταξιδιώτες του χρόνου» και έχουν καταγραφεί πολλές και εντυπωσιακές παράξενες περιπτώσεις ατόμων με συμπεριφορά που η λογική δεν μπορεί να την εξηγήσει και η φαντασία οδηγεί σε υπερβολικά κοσμικά συμπεράσματα. 

Τώρα έχουμε μία καινούργια... έλευση που έχει αναστατώσει το ΝΒΑ! Διότι, σε ένα φαστφουντάδικο κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εθεάθη ένας μοναχικός κύριος, κάπως περίεργος στην συμπεριφορά και αρκετά μυστικοπαθής, ντυμένος με τρόπο που κάλυπτε να χαρακτηριστικά του, να τρώει το γεύμα του. Για να μην φανεί το πρόσωπό του φορούσε ένα καπέλο και ταυτόχρονα περνούσε το μήνυμά του. 

Έσπασε το χέρι του σε ανύποπτη φάση ο Κρις Πολ - Τον... ξεχνάνε οι Ουόριορς για μεγάλο διάστημα (vid)
NBA

10:26 - 06.01.2024

Έσπασε το χέρι του σε ανύποπτη φάση ο Κρις Πολ - Τον... ξεχνάνε οι Ουόριορς για μεγάλο διάστημα (vid)

Ο Κρις Πολ εγκατέλειψε τον αγώνα κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, οι Ουόριος νίκησαν του Πέισερς, αλλά το 38χρονος γκαρντ θα χρειαστεί να χειρουργηθεί γιατί έσπασε ένα οστό στο χέρι του σε μία φάση που κανείς δεν κατάλαβε πως τα... κατάφερε!

Πάνω υπήρχε το logo των Ντάλας Μάβερικς και έγραψε «Champions 2026». Δήλωσε δηλαδή, με τον τρόπο του, όχι την πεποίθησή του πως σε δύο χρόνια οι Καουμπόηδες θα πάρουν το πρωτάθλημα, αλλά μοιράστηκε την εμπειρία που είχε ζώντας στο μέλλον. Και επέστρεψε στο δικό μας... matrix, για να περάσει το μήνυμά του και να μην αγχώνονται οι φίλαθλοι των Μάβερικς. Διότι, πολύ σύντομα θα κατακτήσουν την κορυφή! 

Tags: