Χολιντέι: «Το πρωτάθλημα σημαντικότερο από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Τζρου Χόλιντεϊ

i

Τζρου Χόλιντεϊ/ ©Photo by Dylan Buell/Getty Images

Χολιντέι: «Το πρωτάθλημα σημαντικότερο από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Γιάννης Πάλλας 23:49 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 28.08.2024

Ο Τζρου Χολιντέι εκτιμά ως σπουδαιότερο το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Team USA

Ξεκάθαρος ήταν ο Τζρου Χολιντέι όσον αφορά το ποιο είναι πιο σημαντικό πράγμα, ένας τίτλος στο ΝΒΑ ή ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο; Ο ίδιος δεν άφησε κανένα περιθώριο για να ισορροπήσει δείχνεοντας ξεκάθαρα τοο δαχτυλίδι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 34χρονος γκαρντ τη φετινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ με τους Σέλτικς και λίγο αργότερα το χρυσό μετάλλιο με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ήταν… κουλ. Παίξαμε κόντρα στη Γαλλία, αλλά γενικά ήταν σαν να παίζουμε κόντρα σε όλο τον πλανήτη. Πιστεύω, όμως, ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο», είπε αρχικά ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς.

Και συμπλήρωσε: «Το πρωτάθλημα μέσα στο Βοστώνη στο Game 5… Ο κόσμος, το σουτ του Πέιτον Πρίτσαρντ. Όλα ήταν εκπληκτικά. Αυτό ήταν απίστευτο. Μετά ακολούθησε και μία… τρελή παρέλαση. Οπότε δεν νομίζω ότι συγκρίνονται. Νιώθω ότι ακόμη… πετάω από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα».

Μπορεί ο Χολιντέι να ήταν ένας από τους κορυφαίους της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά είναι προφανές μέσα από τα λόγια του πως ιεραρχεί ψηλότερα το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ από ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!