Με αυτά τα παιχνίδια ξεκινάει η σεζόν στο ΝΒΑ

Με αυτά τα παιχνίδια ξεκινάει η σεζόν στο ΝΒΑ

Sportal newsroom 22:56 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 12.08.2024

Η regular season του ΝΒΑ κάνει τζάμπολ στις 22 Οκτωβρίου και η opening night της περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με ξεχωριστή σημασία.

Το ΝΒΑ βρίσκεται σε διαδικασία off-season και οι ομάδες γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει μιας νέας μεγάλης σεζόν. Η οποία θα κάνει τζάμπολ στις 22 Οκτωβρίου, βάσει του αρχικού πλάνου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα το βράδυ της ημέρας εκείνης το ΝΒΑ θα μπει στην καθημερινότητα του κόσμου με δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια.

Το πρώτο διεξάγεται στη Βοστώνη, όπου οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς θα ξεκινήσουν τη διαδικασία διατήρησης του στέμματος κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ανατολής. Μάλιστα πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα θα γίνει και η απονομή των δαχτυλιδιών των πρωταθλητών, αλλά και η ανύψωση του 18ου banner στην οροφή του TD Garden.

Το άλλο παιχνίδι της βραδιάς θα διεξαχθεί στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες. Εκεί οι Λέικερς, του ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, του Άντονι Έντουαρντς, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετράει μόνο ήττες στα εναρκτήρια παιχνίδια της σεζόν, ως παίκτης των Λέικερς, γεγονός που του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα βρίσκονται στην opening night του ΝΒΑ, όπως συνέβη και με τα παιχνίδια της Christmas Night, με την σεζόν τους να ξεκινά με ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό κόντρα στους -ενισχυμένους- Φιλαδέλφεια 76ερς των Τζοέλ Εμπίντ, Πολ Τζορτζ και Ταϊρίς Μάξεϊ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!