Προσέχει για να έχει: Το ΝΒΑ βρήκε ήδη την πόλη που θα διοργανώσει το All Star Game του 2027!

Προσέχει για να έχει: Το ΝΒΑ βρήκε ήδη την πόλη που θα διοργανώσει το All Star Game του 2027!

Χρήστος Τσάλτας 18:05 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Το ΝΒΑ είναι ένας οργανισμός που κοιτάζει το μέλλον, με την κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη να ετοιμάζεται να δώσει το χρίσμα για το All Star Game του 2027 στο Φοίνιξ.

Η μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ είναι -διαχρονικά- το All Star Game. Εκεί όλοι οι μεγάλοι σταρ της λίγκας συγκεντρώνονται σε ένα παιχνίδι με σούπερ θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις σε όλο το 48λεπτο. Και μπορεί να υπάρχουν «μουρμούρες» για το θέαμα λαλά και το κίνητρο των παικτών στα παιχνίδια αυτά, ωστόσο η τηλεθέαση αυξήθηκε φέτος.

Ήδη η λίγκα έχει βρει το «σπίτι» των επόμενων μεγάλων ραντεβού των αστέρων. Το 2025 είναι η σειρά του Chase Center, έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, να φιλοξενήσει το All Star Game, ενώ το 2026 θα διεξαχθεί στο νεόδμητο Intuit Dome, έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς που πλέον μπαίνουν σε νέα εποχή.

Επειδή όμως στη λίγκα φροντίζουν να κοιτάζουν μακροπρόθεσμα, έχει ήδη βρεθεί το μέρος που θα φιλοξενήσει το All Star Game του 2027. Αυτό αναμένεται να είναι το Φοίνιξ, με την έδρα των Σανς, το Footprint Center, να είναι το μέρος στο οποίο τα μεγάλα αστέρια της λίγκας, για τη σεζόν 2026-27, θα συγκεντρωθούν για να χαρίσουν μεγάλες στιγμές.

Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική κίνηση του νέου ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ισμπία, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του οργανισμού κινείται πολύ επιθετικά και δυναμικά σε όλους τους τομείς. Αρχικά δημιούργησε μια εντυπωσιακή big 3, πλαισιώνοντας τον Ντέβιν Μπούκερ με τους Κέβιν Ντουράντ και Μπράντλεϊ Μπιλ, ενώ και στο WNBA, όπου είναι ιδιοκτήτης, έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις, ενισχύοντας τις Phoenix Mercury με παίκτριες όπως η Καλία Κόπερ και η Νατάσα Κλάουντ, την ώρα που το All Star Game της λίγκας, για το 2024, θα διεξαχθεί στην Αριζόνα.

Tags: