O Αντετοκούνμπο νιώθει τον ρυθμό: Χορεύει σάμπα και... ανήκει στο Ρίο ντε Τζανέιρο (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / printscreen

O Αντετοκούνμπο νιώθει τον ρυθμό: Χορεύει σάμπα και... ανήκει στο Ρίο ντε Τζανέιρο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:30 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 09.10.2024

Κόλλημα με την βραζιλιάνικη μουσική φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που προ ημερών χόρευε στους ρυθμούς του Baiana και τώρα συνεχίζει με... σάμπα!

Κατά καιρούς τα ακούσματα κάθε ανθρώπου παίζουν ρόλο στην εν γένει συμπεριφορά του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελικά, φαίνεται πως έχει μέσα του κάτι από... Βραζιλία, καθώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Πριν από λίγες μέρες κι ενώ ετοιμαζόταν για να ξεκινήσει την προπόνησή του στο training camp των Μπακς, προέκυψε η χορευτική του διάθεση. Ακούστηκε το τραγούδι Baiana των Barbatuques από ένα ηχείο και εκείνος αμέσως λικνίστηκε στους ρυθμούς του με στυλ και χάρη.

Το 77% των GMs του NBA συμφωνούν: Αυτός είναι ο παίκτης που θα έχτιζαν την ομάδα γύρω του
NBA

08:40 - 09.10.2024

Το 77% των GMs του NBA συμφωνούν: Αυτός είναι ο παίκτης που θα έχτιζαν την ομάδα γύρω του

Οι 23 από τους 30 General Managers του NBA επέλεξαν τον 20χρονο Γάλλο, Βικτόρ Ουεμπανιαμά, ως τον παίκτη τον οποίο θα επέλεξαν να στηρίξουν πάνω την ομάδα τους. Ο ΛεΜπρόν το 2013 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το 2019 είχαν μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης.

Τώρα, ήταν η ώρα για το δεύτερο επεισόδιο του... Dancing with Greek Freak. O 30χρονος σούπερ σταρ του Μιλγουόκι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της ομάδας το έριξε πάλι στη σάμπα. Κι ενώ η κάμερα τον... σημάδευε εκείνος άρχισε το show του και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που αναφώνησε «ανήκω στο Ρίο!».

Η πολύ καλή διάθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πολύ καλό νέο για τους Μπακς, αλλά ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι τελικά ο Κρις Μίντλετον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας στους εγχειρισμένους αστραγάλους του και αναμένεται να αγωνιστεί, όχι μόνο στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου, αλλά ο κόουτς Ντοκ Ρίβερς ενημέρωσε πως «δεν αποκλείεται να παίξει και σε ένα ή δύο φιλικά».