Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε επιστρέφει στη δράση από την Α2 Ιταλίας!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε επιστρέφει στη δράση από την Α2 Ιταλίας!

Sportal newsroom 17:00 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 20.08.2024

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε επιστρέφει στη δράση, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού να δίνει τα χέρια με την ιταλική Ούντινε, η οποία αγωνίζεται στην Α2 της Ιταλίας.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι παίκτες παγκοσμίως, όμως ο Ιταλός δείχνει πως είναι μαχητής και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση! 

Ο Ιταλός, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι στις διακοπές του και βρέθηκε κοντά ακόμα και στο θάνατο, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του μετά το χειρουργείο όπου έκανε τον Ιούλιο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Τζεντίλε, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για λίγους μήνες την αγωνιστική περίοδο 2016/17 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα της Α2 της Ιταλίας με την τέταρτη ομάδα της κατάταξης την Ούντινε, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα αγωνιστεί σε ομάδα της Α2, ενώ στο παρελθόν πέρασε από ομάδες της χώρας του όπως οι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια, Τρεβίζο, Μπρίντιζι, Βαρέζε και Τρέντο.

Tags: