Ο Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον Λίλαρντ: «Πάμε να πάρουμε το... γ@μ#μ*νο πρωτάθλημα»
i

© Intime

Ο Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον Λίλαρντ: «Πάμε να πάρουμε το... γ@μ#μ*νο πρωτάθλημα»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:26 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Αφού πρώτα ενημέρωσε πως ο Τζρου Χόλιντεϊ «θα είναι αδελφός μου για πάντα», καθώς «με ευλόγησε με ένα πρωτάθλημα», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον Ντέιμιαν Λίλαρντ και ετοιμάζεται για την δεύτερη κατάκτησή του και την πρώτη του παρέα με τον 33χρονο σούπερ σταρ που απέκτησαν οι Μπακς με ανταλλαγή από το Πόρτλαντ.

Το πρώτο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεώρησε υποχρέωσή του να αναφέρει, πριν ενθουσιαστεί με την προσθήκη του Ντέιμιαν Λίλαρντ, ήταν η βαθιά υπόκλιση στον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος αποχώρησε από τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά πριν αποχωρήσει ο Greek Freak δεν ξέχασε πως «με ευλόγησε με ένα... γ@μ#μ3νο πρωτάθλημα». 

Αυτό είπε, για έναν παίκτη που έκανε τα πάντα στην κούρσα μέχρι την κατάκτηση της κορυφής του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2021. «Του εύχομαι τα καλύτερα», πρόσθεσε και σημείωσε πως «αυτός ο άνθρωπος», ο Χόλιντεϊ δηλαδή, «θα είναι αδελφός μου για πάντα»

Πέραν από το μπάσκετ και πέραν από τα media και ό,τι αυτά αναφέρουν, καθώς η φρασεολογία του Αντετοκούνμπο («F*ck basketball. F*ck the media sh*t») στην σχετική του δήλωση έδειξε έναν μικρό εκνευρισμό, πιθανότατα για όποιον πίστεψε πως δεν στενοχωρήθηκε με την απώλεια του 33χρονου Χόλιντεϊ, ο οποίος βέβαια θα αντικατασταθεί στο rotation των Μιλγουόκι Μπακς από τον συνομήλικό του και σούπερ σταρ του «μαγικού πλανήτη», Ντέιμιαν Λίλαρντ

Κι αφού ο 28χρονος Ελληνονιγηριανός φόργουορντ ξεκαθάρισε τα συναισθήματά του για αυτόν που αποχωρεί, ακολούθως έδειξε τον ενθουσιασμό του γι' αυτόν που έρχεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς, ο Αντετοκούνμπο έστειλε ήδη μήνυμα στο κινητό του Ντέιμιαν Λίλαρντ. «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» του είπε χρησιμοποιώντας την F-word και πάλι ίσως για να δώσει έμφαση ή για να δείξει το πάθος του.  

Ο Λίλαρντ δεν ξέρουμε τι απάντησε, αλλά σύντομα οι δυο τους θα συναντηθούν στο Μιλγουόκι. Άλλωστε, ο νέος παίκτης της ομάδας με τον οποίο ο Αντετοκούμπο αναμένεται να συνθέσει ένα από τα πιο... καυτά δίδυμα στο πρωτάθλημα, σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην πόλη. Οι Μπακς έχουν ετοιμάσει ήδη την υποδοχή τους και η ώρα του Dame πλησιάζει!