Ο Αταμάν βαθμολόγησε τους... μίμους παίκτες του! (vid)

Εργκίν Αταμάν

Ο Αταμάν βαθμολόγησε τους... μίμους παίκτες του! (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:16 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν κλήθηκε να βαθμολογήσει τους παίκτες του όταν αυτοί τον μιμήθηκαν μπαίνοντας στο ΟΑΚΑ με τις γροθιές τους υψωμένες!

Η Media Day του Παναθηναϊκού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Euroleague διεξήχθη την Τρίτη 26/9 στο ΟΑΚΑ και άπαντες είχαν όρεξη για καλαμπούρι. Πρώτος και καλύτερος στην πλάκα, ο Εργκίν Αταμάν που άλλωστε είναι γνωστός και για το χιούμορ του.

Ο νέος κόουτς των πρασίνων κλήθηκε από δημοσιογράφο της Euroleague να βαθμολογήσει τους παίκτες του σε έναν αρκετά πρωτότυπο διαγωνισμό!

Ο τούρκος προπονητής έκανε είσοδο στο ΟΑΚΑ με τα χέρια υψωμένα, σαν να προτρέπει τους φιλάθλους της ομάδας να ξεσηκωθούν. Η Euroleague λοιπόν έβαλε τους παίκτες του «τριφυλλιού» να μιμηθούν τον προπονητή τους κι εκείνος μετά τους βαθμολόγησε!

Νικητής αναδείχθηκε ο Κάιλ Γκάι ο οποίος απέσπασε 9/10 στη βαθμολογία. Ο Λούκα Βιλντόζα πήρε 8, ο Γκριγκόνις 7, ενώ ο Γκραντ βαθμολογήθηκε από τον προπονητή του με έξι, παίρνοντας τον... χαμηλότερο βαθμό!

Ο Αταμάν έδωσε ένα εφτάρι στον Μπαλτσερόφσκι, ενώ τον ίδιο βαθμό πήρε και ο Σλούκας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Δεν περίμενα να επιστρέψω» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

16:23 - 26.09.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Δεν περίμενα να επιστρέψω» (vid)

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, το αναμορφωμένο ΟΑΚΑ αλλά και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ήταν τα θέματα που ανέλυσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του στο Sportal, κατά τη media day της Euroleague.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο Αταμάν είχε πολλή όρεξη για πλάκα και διασκέδασε με την ψυχή του το βίντεο που του ετοίμασαν!

Η φετινή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague τον βρίσκει σε ρόλο οικοδεσπότη, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Αταμάν θα κοντραριστούν με τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου. Ο αγώνας αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, αφού για πρώτη φορά ο Κώστας Σλούκας θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ολικό... λίφτινγκ σε σχέση με πέρυσι!