Ανταλλαγές προ των πυλών στην Euroleague...

Ανταλλαγές προ των πυλών στην Euroleague...

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 14:41 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ο Γκόραν Σάσιτς σχολίασε την απομάκρυνση του Τζιανμάρκο Ποτζέκο από την Βιλερμπάν και μίλησε για ανταλλαγές παικτών από την επόμενη σεζόν.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βιλερμπάν και ο Τόνι Πάρκερ όντας δυσαρεστημένος από τον Ιταλό προπονητή δήλωσε : «δεν γίνεται να τα παρατάς μετά από ενάμιση μήνα. Είδα ότι δεν θα έφευγε μόνος του, δεν ήθελε να παραιτηθεί, δεν ήθελε να αφήσει χρήματα στο τραπέζι».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης προπονητών της Euroleague, Γκόραν Σάσιτς, μίλησε στην MeridianSport για το γεγονός αυτό, λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την συμπεριφορά του Τόνι Πάρκερ. Στη συνέχεια, προανήγγειλε μια τεράστια αλλαγή για την επόμενη σεζόν στην Euroleague. Οι ομάδες θα έχουν από του χρόνου τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν παίκτες.

Οι δηλώσεις του Γκόραν Σάσιτς:

«Αρχικά θα πρέπει να επισημάνω την έκπληξή μου για μία συμπεριφορά ενός πρωταθλητή ΝΒΑ (Τόνι Πάρκερ) ως προς τον μέχρι πρότινος προπονητή του (Τζιανμάρκο Ποτσέκο). Οι δηλώσεις του μετά την απόλυσή του αντικατοπτρίζουν ουσιαστικά και την οργάνωση της ομάδας της Βιλερμπάν. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το κάνει. Θέλω να υπενθυμίσω στους οπαδούς της Βιλερμπάν πως με παρόμοια λόγια είχε χαρακτηρίσει ο Πρόεδρός τους και τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Πάντα λέω πως πρέπει να συγχωρούμε, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά. Όμως αν συμβεί και δεύτερη, τότε συνηθίζεις σ’ αυτό και γίνεται μετά συνέχεια. Υπάρχουν λοιπόν σοβαρά ερωτήματα. Ποιος θα έπρεπε να είναι προπονητής στη Βιλερμπάν; Ίσως να ήταν ο ίδιος ο Τόνι Πάρκερ; Γιατί υπάρχουν φήμες γύρω-γύρω ότι η Βιλερμπάν πουλιέται; Αυτά πρέπει ν’ απαντηθούν».

Ο μήνας «φωτιά» του Ολυμπιακού στην Euroleague
EUROLEAGUE

18:37 - 02.01.2024

Ο μήνας «φωτιά» του Ολυμπιακού στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο έτος με αγώνα κόντρα στην Αρμάνι και το Sportal σας παρουσιάζει το δύσκολο πρόγραμμα των Πειραιωτών τον Ιανουάριο που αναμένεται να είναι «καυτός» και καθοριστικός για την πορεία τους στην Euroleague.

Για τις πιθανές ανταλλαγές που θα συμβούν στην Ευρωλίγκα δήλωσε: «Στο μέλλον πρέπει να κατανείμουμε ισότιμα την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Θα συνεργαστούμε για το καλύτερο με την Ευρωλίγκα και την Ένωση για έναν μηχανισμό που θα εφαρμοστεί από την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε όλες οι ομάδες να μπορούν ν’ ανταλλάσσουν παίκτες».