Ο Εργκίν Αταμάν δίνει νέα ευκαιρία στον Μπαλτσερόφσκι

Ο Εργκίν Αταμάν δίνει νέα ευκαιρία στον Μπαλτσερόφσκι

Ηλίας Λαλιώτης 22:33 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 12.07.2024

O Όλεκ Μπαλτσερόφσκι πιθανότατα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Εργκίν Αταμάν να θέλει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία

Μία έκπληξη θα έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την παραμονή του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι!

Ο Πολωνός σέντερ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως ένα εξαιρετικό prospect από την Τενερίφη, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurocup, αλλά και με την εθνική Πολωνίας. Δεν δικαίωσε, ωστόσο τις προσδοκίες, μιας και γρήγορα έχασε τη θέση του δεύτερου σέντερ πίσω από τον Λεσόρ από τον Κώστα Αντετοκούνμπο και στο δεύτερο μισό της σεζόν πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τον Εργκίν Αταμάν.

21:14 - 09.09.2023

Tα διαδοχικά καρφώματα με τα οποία ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μπαλτσερόφσκι

Ο Μπαλτσερόφσκι ξεκίνησε «καυτός» απέναντι στη Κλουζ, πετυχαίνοντας διαδοχικά καρφώματα.

Η πλευρά του Μπαλτσερόφσκι, μάλιστα, είχε ήδη συμφωνήσει με την Μάλαγα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για 2 χρόνια, έχοντας την αίσθηση πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους». Τελικά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Πολωνό ύψους 2,15μ., θεωρώντας πως έχει το ταλέντο, τα χαρακτηριστικά, αλλά πήρε και την... πρώτη κρυάδα από το υψηλότερο επίπεδο για να παρουσιαστεί βελτιωμένος του χρόνου.

Με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μη κάνει χρήση του opt-out που είχε στο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ο Μπαλτσερόφσκι και να τον διατηρήσει στις τάξεις του. Ο 24χρονος σέντερ θα έχει μια νέα ευκαιρία ώστε να βελτιώσει τα περσινά του νούμερα, τα οποία στη EuroLeague ήταν 2,8 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 0,4 κοψίματα, 0,3 λάθη σε 7,36 λεπτά μέσο όρο, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια.

Αυτό δεν αλλάζει ιδιαίτερα τα δεδομένα στον «πράσινο» σχεδιασμό.

Από χθες το Sportal σας ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός περιμένει να λήξει την ερχόμενη Δευτέρα (15/7) η προσθεσμία του NBA-out που έχει ο Κέντρικ Ναν, να σφραγίσει την παραμονή του Αμερικανού κορυφαίου σκόρερ της EuroLeague και εν συνεχεία θα ψάξει χωρίς βιασύνη για έναν ψηλό που θα σουτάρει εξαιρετικά.

Μετράει αντίστροφα για την καλύτερη φετινή «μεταγραφή» ο Παναθηναϊκός και ψάχνει χωρίς βιασύνη «killer» ψηλό
EUROLEAGUE

17:00 - 11.07.2024

Μετράει αντίστροφα για την καλύτερη φετινή «μεταγραφή» ο Παναθηναϊκός και ψάχνει χωρίς βιασύνη «killer» ψηλό

Τέσσερις και σήμερα απέμειναν για να διασφαλίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR την παραμονή του Κέντρικ Ναν και να βρει ήρεμος στη συνέχεια ψηλό με «δολοφονικό» σουτ από την περιφέρεια.