Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε σε Κωνσταντινούπολη και Μπολόνια τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε σε Κωνσταντινούπολη και Μπολόνια τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 15:34 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 30.06.2024

Επίτιμος προσκεκλημένος σε σεμινάρια προπονητικής σε Κωνσταντινούπολη και Μπολόνια ήταν ο Εργκίν Αταμάν, εξηγώντας το φετινό «θαύμα» του με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ο πλέον επιτυχημένος προπονητής της τελευταίας 5ετίας στην EuroLeague, μετρώντας τρεις κατακτήσεις με την Αναντολού Εφές και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ειδικά η φετινή του επιτυχία με το Τριφύλλι έχει ιστορικό χαρακτήρα και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον, μιας και κατάφερε να πάρει μια ομάδα που την προηγούμενη σεζίν βρέθηκε στη 17η θέση της κατάταξης και να την μετατρέψει σε Πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα σε μερικούς μήνες.

Ο Εργκίν Αταμαν βρέθηκε το Σάββατο (29/6) στο 18ο σεμινάριο προπονητών στην Κωνσταντινούπολη και μίλησε ενώπιον 900 και πλέον προπονητών. Την Κυριακή (30/6) βρέθηκε στο Clinic Internazionale CNA στη Μπολόνια παρουσία 200 προπονητών.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης εξήγησε και στα δύο σεμιναρια τη στρατηγική νίκης του ίδιου και του οργανισμού του Παναθηναϊκού, ενώ εστίασε στον τρόπο παιχνιδιού του και τη σημασία του spacing στην επιθετική του φιλοσοφία, συγκεντρώνοντας όλο το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των δύο σεμιναρίων.