Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Καμπάτσο στην Euroleague - Ντεμπούτο στο Μόναχο

Φακούντο Καμπάτσο

i

Sportal.rs

Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Καμπάτσο στην Euroleague - Ντεμπούτο στο Μόναχο

Νίκος Καλαμπάκας 16:25 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 14.08.2024

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πια «ελεύθερος»! Ο γκαρντ από την Αργεντινή δηλώθηκε στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του που θα γίνει κόντρα στη Μπάγερν στο Μόναχο στις 2/3.

Το μαρτύριο του Φακούντο Καμπάτσο και του Ερυθρού Αστέρα τελείωσε! Ο γκαρντ από την Αργεντινή είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» της Σερβία τον Δεκέμβριο, όμως η ομάδα του είχε ban και δεν μπορούσε να τον δηλώσει στην Euroleague

Η Euroleague είχε τιμωρήσει με απαγόρευση μεταγραφών την ομάδα της Σερβίας μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ποινή η οποία έληξε κι έτσι ο Καμπάτσο θα ταξιδέψει με την ομάδα του για το Μόναχο, εκεί όπου αύριο, 2/3 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ο Καμπάτσο αγωνιζόταν κανονικά στα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα στην ABA League και τη Σερβία, όμως στην Euroleague δεν μπορούσε να ενισχύσει τον σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε. 

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ
EUROLEAGUE

11:34 - 01.03.2023

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο 27χρονος ομογενής γκαρντ, Τάιλερ Ντόρσεϊ συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Euroleague. Η συμφωνία του έχει διάρκεια 2,5 χρόνων και ο παίκτης αναμένεται άμεσα διαθέσιμος για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Η ενεργοποίησή του έγινε την πιο κρίσιμη ώρα, αφού μπαίνοντας στην τελική ευθεία της regular season, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα κυνηγήσει την πρόκρισή της στο top - 8 της διοργάνωσης.

O Καμπάτσο την τελευταία εβδομάδα βρισκόταν στην αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η χώρα του ωστόσο αποκλείστηκε από την τελική φάση για πρώτη φορά μετά το 1982.

Ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να αντιμετωπίσει τις Μπάγερν (εκτός), Εφές (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Μπασκόνια και Βαλένθια (εντός), Βιλερμπάν (εκτός) και Ολυμπιακό και Φενέρ (εντός).