Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 και ετοιμάζεται για την Παρτιζάν...
i

Sportal

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 και ετοιμάζεται για την Παρτιζάν...

Sportal newsroom 23:40 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας προκρίθηκε επί της Μπόρατς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σερβίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν.

Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα έβλεπαν οι οπαδοί στο Τσάιρ στη σύγκρουση των ομάδων που αγωνίζονται στο ABA League. Στο πρώτο, η Μπόρατς κατάφερε να είναι αρκετά ανταγωνιστικήαπέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που υπερασπίζεται το τρόπαιο και στην αρχή του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα, κυρίως χάρη στον Γκάγκιτς, ο οποίος είχε εξαιρετικές λύσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου και προκάλεσε πολλά προβλήματα για τον αντίπαλο.

Όσο περνούσε ο χρόνος, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν την διαφορά, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν σημαντικά στο σκορ από την ώρα που πήραν το προβάδισμα. Η εικόνα στα υπόλοιπα είκοσι λεπτά ήταν τελείως διαφορετική.

Αν οι μπασκετμπολίστες της Zvezda δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν τις φανέλες τους στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο μέρος ήταν πιο έκαναν τον αγώνα... προπόνηση! Η ομάδα του Ιβάνοβιτς κατάφερε να ξεφύγει χωρίς πρόβλημα και οι αντίπαλοί τους δεν μπορούσαν πλέον να τους απειλήσουν και να διεκδικήσουν τη θέση τους στα ημιτελικά.

Εκεί, σε 24 ώρες μετά από αυτόν τον αγώνα θα αντιμετωπίσει την μισητή του αντίπαλο, Παρτιζάν, με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 89 - 64 17-19, 18-12, 29-17, 25-16

Tags: