Ο Έσπερος Λαμίας έκανε υπέρβαση με Νίκο Χουχούμη

Νίκος Χουχούμης

Ο Έσπερος Λαμίας έκανε υπέρβαση με Νίκο Χουχούμη

Χρήστος Τσάλτας 15:39 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 11.08.2024

Έπειτα από εξαιρετικό πέρασμα από την Γερμανία και τους Άρτλαντ Ντράγκονς ο Νίκος Χουχούμης επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έδωσε τα χέρια με τον Έσπερο Λαμίας για τη νέα σεζόν.

Το νέο πρωτάθλημα της Elite League αναμένεται να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα. Οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για το χτίσιμο του ρόστερ τους, με τον Εσπερο Λαμίας να έχει σαν στόχο να αφήσει πίσω την περασμένη σεζόν και θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, με σκοπό να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα από την Φθιώτιδα έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες κινήσεις της, καθώς απέκτησε τους Θοδωρή Τσιλούλη, Γιώργο Γαρέζο και Ράιαν Άλεν, ενώ κράτησε στις τάξεις της και τον Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος θα αποτελέσει τον αρχηγό του συνόλου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι κινήσεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Νίκος Χουχούμης θα φοράει τη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Έσπερος προσέγγισε την πλευρά του παίκτη, κάνοντας υπέρβαση για τα δεδομένα της κατηγορίας, ώστε να τον πείσει να πει το «ναι». Ο εκρηκτικός γκαρντ ήταν περιζήτητος στην αγορά το καλοκαίρι.

Στο ξεκίνημά του βρέθηκε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν, ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκε τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Βίκος Ιωαννίνων, με τις δύο ομάδες να καταθέτουν προτάσεις. Εν τέλει, ο Έσπερος Λαμίας ήταν η ομάδα που κατάφερε να κάνει δικό της τον Χουχούμη, καθώς μπήκε δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του, κατέθεσε άκρως δελεαστική πρόταση και έπεισε τον άλλοτε γκαρντ του ΑΟ Μυκόνου να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Κεντρική Ελλάδα για τη σεζόν 2024-25.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!