Ο Εβάν Φουρνιέ παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, στο ΣΕΦ το νέο «αστέρι» του Ολυμπιακού

Εβάν Φουρνιέ

i

Olympiacos BC

Ο Εβάν Φουρνιέ παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, στο ΣΕΦ το νέο «αστέρι» του Ολυμπιακού

Έτοιμος για νέες.... βόλτες ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο.

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται, σε όλα τα επίπεδα, ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος σταρ αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών αυτό το καλοκαίρι, καθώς με την παρουσία ανεβάζει το επίπεδο του ρόστερ στην περιφέρεια.

Ο Φουρνιέ έχει ήδη εγκλιματιστεί στα νέα του καθήκοντα, ενώ την Δευτέρα ξεκίνησε τις... βόλτες. Αυτό γιατί παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, ώστε να έχει και άνεση και ασφάλεια σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην χώρα μας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για 12η χρονιά Ολυμπιακός και FMS έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, με την ομάδα του Πειραιά να έχει βρει έναν ισχυρό συμπαίκτη στο πρόσωπο της εταιρείας, που βοηθάει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γάλλος σταρ ετοιμάζεται για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς αυτό θα λάβει χώρα στο φιλικό -κεκλεισμένων των θυρών- απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας αυτό το καλοκαίρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!