O Φλεβαράκης πιάνει δουλειά σε ομάδα του Κοσόβου

Κώστας Φλεβαράκης

i

© Intime

O Φλεβαράκης πιάνει δουλειά σε ομάδα του Κοσόβου

Γιώργος Γαβριλάκης 13:34 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 14.08.2024

Ο γυρολόγος των πάγκων, Κώστας Φλεβαράκης, συνεχίζει το ταξίδι του στον πλανήτη και επόμενη στάση είναι το Κόσοβο. Ο 54χρονος προπονητής έπειτα από δύο χρόνια στην Ουγγαρία αναλαμβάνει δράση στους Γκόλντεν Ιγκλς Ίλι και συνεχίζει τη σημαντική και διαχρονική πορεία του στους πάγκους.

Πέραν από τη μακρά του θητεία ενός των συνόρων, τις πολλές συνεργασίες και τη διαχρονική του σύνθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ένας πολίτης του κόσμου. 

Η προπονητική του δράση έχει μεταφερθεί σε πολλές γωνιές του πλανήτη. Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Ουγγαρία για την Σοπρόνι, ενώ έχει καθοδηγήσει ομάδες του Καζακστάν (Αστάνα), της Πολωνίας (Κοσάλιν, Σβιέτσιε), της Γερμανίας (Μπραουνσβάιγκ), της Σουηδίας (Ακροπόλ και εθνική ομάδα), ενώ έχει διατελέσει κόουτς και του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο.

Το Περιστέρι υποδέχθηκε τους Χαντς, Μήτρου-Λονγκ και Ουίλιαμς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:07 - 17.08.2023

Το Περιστέρι υποδέχθηκε τους Χαντς, Μήτρου-Λονγκ και Ουίλιαμς

Οι αφίξεις για το Περιστέρι συνεχίζονται, οι Τζέιλεν Χαντς, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Κένι Ουίλιαμς πλέον βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται ο Νέιτ Ρένφρο και ο Τζο Ράγκλαντ

Τώρα για πρώτη φορά στην καριέρα του μετακομίζει στην... αμφισβητούμενη (γεωπολιτικά) περιοχή και μερικώς αναγνωρισμένο κράτος των Βαλκανίων και θα το κάνει για λογαριασμό των Γκόλντεν Ιγκλς Ίλι

Οι «χρυσοί αετοί» μάλιστα, ανακοίνωσαν με χαρά την πρόσληψη του 54χρονου Έλληνα προπονητή και με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που αναφέρει τα εξής: «Προπονητής μας για τη νέα σεζόν ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο Κώστας είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό μπάσκετ, ήταν στο τιμόνι του ΠΑΟΚ για αρκετές σεζόν έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ήταν και φιναλίστ πρωταθλήματος. Στο τέλος ήταν προπονητής στη Σόπρον στην Ουγγαρία, ενώ κάποτε ήταν προπονητής της Σουηδίας για 5 χρόνια. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα ο προπονητής Κώστας και να ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα»

Tags: