O Γιαννακόπουλος σχολιάζει την επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: «Παικταράς, αλλά...»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

O Γιαννακόπουλος σχολιάζει την επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: «Παικταράς, αλλά...»

Sportal newsroom 11:12 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:18 - 06.07.2024

Σχόλιο για την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ είναι αυτό που απασχολεί την μπασκετική Ελλάδα -αλλά και Ευρώπη- τις τελευταίες ώρες.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!
SPORTAL ORIGINALS

00:43 - 06.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Παρασκευής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο φόργουορντ από τη Βουλγαρία ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και όλη η Ευρώπη συζητάει την επιστροφή του MVP της Eroleague τη σεζόν 2022-23.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε στόρι του στο Instagram, ο ίδιος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σάσα, αποκαλώντας τον για μια ακόμα φορά «παικταρά», όμως όπως χαρακτηριστικά είπε, με τους Μήτογλου και Χουάντσο, δεν θα χωρούσε στους πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης:

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοβ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι. Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το... αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ», τόνισε στο story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.