O Γιάννης Αντετοκούνμπο καλωσόρισε στο σπίτι και στην οικογένεια την Εύα Μπρουκ!
i

© photo by Jesse Grant / Getty Images / Ideal Images

O Γιάννης Αντετοκούνμπο καλωσόρισε στο σπίτι και στην οικογένεια την Εύα Μπρουκ!

Γιώργος Γαβριλάκης 08:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 14.08.2024

Το τρίτο παιδί της Μαράια Ριντλσπρίνγκερ και του Γιάννη Αντετοκούμπο ήρθε στον κόσμο και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ με σχετική του ανάρτηση αποκάλυψε και το όνομα της κόρης του: «Καλωσόρισες Εύα Μπρουκ»

Τα κορίτσια στη φαμίλια που έχει δημιουργήσει ο Γιάννη Αντετοκούνμπο αυξήθηκαν. Η Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, η αγαπημένη σύντροφος του σταρ του ΝΒΑ έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και η ευτυχία της οικογένειας πολλαπλασιάστηκε. Μετά τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι, πλέον η... ακαδημία του Greek Freak έχει ένα ακόμα μέλος. Την Εύα Μπρουκ! 

Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης, όπως το αποκάλυψε ο πατέρας της με σχετική ανάρτηση στα social media. Μία φωτογραφία των γιων του (δύο και τριών ετών) που κρατάνε ένα καρότσι μέσα στο οποίο κάθεται η μικρή τους αδελφή ήταν ικανή για να αντικατοπτρίσει τα συναισθήματα της οικογένειας, με τον Αντετοκούνμπο να συνοδεύει την εικόνα και με μία ατάκα: «Καλωσόρισες Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της».  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ετοιμάζεται για την δέκατη σεζόν του στο ΝΒΑ, ενώ ταυτόχρονα πλησιάζει και τη δέκατη χρονιά που είναι ζευγάρι με την Μαράια. 

Το 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (τον Λίαμ), δύο χρόνια αργότερα το δεύτερο (Μάβερικ) και τώρα λίγο πριν πάει στο training camp των Μιλγουόκι Μπακς για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν, στο σπίτι του έχει δημιουργήσει ήδη μία πεντάδα ικανή να δώσει χαρά και ευτυχία στον ίδιο και κατ' επέκταση ενέργεια για μία ακόμα σπουδαία χρονιά στον «μαγικό πλανήτη». 

Οι Μπακς προσφέρουν θέση και ρόλο στον Κάμερον Πέιν (vid)
NBA

15:58 - 16.09.2023

Οι Μπακς προσφέρουν θέση και ρόλο στον Κάμερον Πέιν (vid)

O Κάμερον Πέιν έχει μείνει ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννης Αντετοκούνμπο τον θεωρούν ιδανική επιλογή για τη θέση του αναπληρωματικού γκαρντ. Ο 29χρονος έχει πρόταση και από τη Μινεσότα και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι το «αν» και το «που» θα μετακομίσει η οικογένεια του Αντετοκούνμπο το επόμενο καλοκαίρι. Διότι, τότε θα εξαρτηθεί το μέλλον του ως Ελάφι και ήδη -σύμφωνα με το ESPN- δέκα ομάδες ετοιμάζουν πρόταση αναταλλαγής στο Μιλγουόκι με σκοπό να τον αποκτήσουν ένα χρόνο πριν λήξη το συμβόλαιό του με τους Μπακς.