Ο Γιάννης έγινε Έλληνας Θεός του πολέμου και τα... σπάει! (vid)
i

Printscreen

Ο Γιάννης έγινε Έλληνας Θεός του πολέμου και τα... σπάει! (vid)

Sportal newsroom 19:32 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από τα παρκέ πλέον αγωνίζεται και στις κονσόλες και είναι ένας Θεός του πολέμου.

Είχατε διαβάσει στο Sportal ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέον παίζει... μπάλα και στα video games. Οι εκατομμύρια φανατικοί του Fortnite ανά τον πλανήτη έχουν πλέον την ευκαιρία να συνδυάσουν το αγαπημένο τους βιντεοπαιχνίδι με τον σταρ των Μιλγουόκι, αφού ο σούπ[ερ σταρ των Μπακς έγινε skin!

Η είσοδος του Greek Freak στο παιχνίδι σκόρπισε ενθουσιασμό σε εκατομμύρια Gamers που αγαπούν τόσο τον... πόλεμο, όσο και το ΝΒΑ και πολλοί από αυτούς έσπευσαν να αγοράσουν τη φιγούρα του και να ριχτούν στη μάχη. 

Ο πρώην MVP του NBA διαθέτει πολλά διαφορετικά skins και όποιος έχει την... τιμή να τον έχει αποκτήσει, μπορεί να τον βλέπει σε πολλές παραλλαγές. Είτε με μαύρη στολή, είτε με πράσινη, το skin του Έλληνα αθλητή πουλάει πολύ και οι gamers που έχουν δικά τους κανάλια του έχουν κάνει μερικές πολύ όμορφες παρουσιάσεις.

Απολαύστε λοιπόν μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του Γιάννη, ο οποίος στο video game παρουσιάζεται με πολλές μορφές, έχει φτερά στην πλάτη και πλέον εκτός από τρομερό άλμα και περίσσια δύναμη, διαθέτει μερικά από τα πλέον σύγχρονα όπλα, ώστε να κατατροπώνει τους αντιπάλους του!