O Γιάννης καρφώνει και όλοι οι Λέικερς τον κοιτούν! (vid)

O Γιάννης καρφώνει και όλοι οι Λέικερς τον κοιτούν! (vid)

Sportal newsroom 06:17 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

H επίσκεψη τους Γιάννη Αντετούνμπο στο Λ.Α. ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να ξεκινάει την πρώτη περίοδο με ένα όμορφο και δυναμικό κάρφωμα προσπερνώντας όλους τους Λέικερς που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Το αντίπαλο... δέος απουσιάζει, όχι βέβαια ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα άλλαζε μενταλιτέ. Άπλά θα προσπερνούσε και το εμπόδιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Χωρίς αυτόν πάντως, ο 28χρονος Έλληνας φόργουορντ είχε -όπως και να το κάνουμε- μία μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και στο ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στους Λέικερς στην  Crypto Arena -αυτή που είχαμε μάθει και συνηθίσει ο Staples Center. 

Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς
NBA

19:07 - 09.02.2023

Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς

O Tζάι Κρόουντερ θα συναντήσει στο Μιλγουόκι τον Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια των Μπακς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τα Ελάφια έδωσαν 5 μελλοντικά Draft Pick στους Νετς και τους Νουόρα, Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ στους Ιντιάνα Πέισερς.

O Greek Freak, αφού πρώτα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, που στο ξεκίνημα της φάσης ήταν ο Άντονι Ντέιβις, έκανε να αισθανθούν άβολα και οι υπόλοιποι Λιμνάνθρωπου που τόλμησαν να μπουν στον δρόμο του μέσα από τις αλλαγές στην άμυνα. 

Tags: