Ο Αντετοκούνμπο μετατράπηκε σε «Greek Freak» κι έσβησε τα… φώτα στον Μοντέρο! (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© PrtScr

Ο Αντετοκούνμπο μετατράπηκε σε «Greek Freak» κι έσβησε τα… φώτα στον Μοντέρο! (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 22:38 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 03.07.2024

Κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προκαλεί... τρόμο απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό σόου!

Η Εθνική ομάδα είναι απόλυτα κυρίαρχη απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία στο πρώτο παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το δικό του σόου στο ΣΕΦ.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι δικαιωματικά ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χαρίζοντας απίστευτες στιγμές στους θεατές που έχουν γεμίσει το φαληρικό στάδιο.

Τα καρφώματά του έχουν την τιμητική τους με την ασίστ του Νικ Καλάθη που οδήγησε στο... γκρέμισμα της αντίπαλης ρακέτας να ενθουσιάζει και τους Μιλγουόκι Μπακς που πόσταραν το στιγμιότυπο στον λογαριασμό τους. Οι δύο παίκτες συνεργάζονται πραγματικά ιδανικά.

Τα «Ελάφια», μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί αναρτώντας όλα τα στιγμιότυπα από το φανταστικό παιχνίδι του αστέρα τους.

Η Ελλάδα κρατάει τα ηνία του ματς και όλος ο κόσμος έχει.. σαστίσει με την σχεδόν άχαστη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που του ανήκει δικαιωματικά η φάση του ματς.

Στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς υψώθηκε στο… διάστημα για να ταπώσει εμφατικά τον βραχύσωμο Ζαν Μοντέρο συνεχίζοντας στην άλλη πλευρά του παρκέ για να σκοράρει εύκολα με λέι απ μετά από μία ακόμη ασίστ του Καλάθη γράφοντας το 49-67 υπέρ της Ελλάδας.