Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε για τα επόμενα»
i

© Intime

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε για τα επόμενα»

Χρήστος Τσάλτας 23:55 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 03.07.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη νίκη της Εθνικής απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία και κράτησε τη μπάλα χαμηλά, ενόψει της συνέχειας.

Το πρώτο βήμα έγινε στο ΣΕΦ. Η Εθνική αντιμετώπισε την Δομινικανή Δημοκρατία και χωρίς να αφήσει το πόδι από το γκάζι έφτασε στη νίκη. Το τελικό 109-82 αποτύπωσε στο 100% την ανωτερότητα της γαλανόλευκης και παράλληλα έδειξε τις διαθέσεις του γκρουπ για τη συνέχεια.

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά με την παρουσία του και στις δύο πλευρές του παρκέ ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο «Λάρυ» έβγαλε ενέργεια και έδωσε λύσεις, όπως συνηθίζει να κάνει.

Με το πέρας του αγώνα μίλησε στο Sportal για την εικόνα της Εθνικής, αλλά και το... όπλο που λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αρχικά αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του τόνισε πως «κρατάμε σίγουρα τη νίκη. Έχουμε ακόμα 3 παιχνίδια και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μια νίκη σίγουρα κάνει καλό, ειδικά στην πρεμιέρα τέτοιων τουρνουά. Μένουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι για τα επόμενα ματς».

Η Κροατία την... πάτησε απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Έτσι για την Εθνική είχε ακόμα μεγαλύτερη σημασία ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. «Είναι ιδιαίτερα τα τουρνουά αυτά. Πολλά παιχνίδια σε πολύ λίγες μέρες. Θεωρώ ότι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε αυτό το ρυθμό και σε τόσο μεγάλη ένταση. Πάμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι αύριο», ανέφερε επί του θέματος πριν σταθεί στο πόσο απόλαυσε την αναμέτρηση στο φαληρικό στάδιο.

«Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Κάθε νίκη, ειδικά μπροστά στον κόσμο, που είμαστε όλοι μαζί και μας βοηθάει, τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα».

Για το τέλος αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα προσφέρει με την παρουσία του στο παρκέ. «Έχουμε ξαναπεί ότι κάθε φορά που παίζουμε με τον Γιάννη είναι μεγάλο όπλο για εμάς. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και μας αρέσει να τον βοηθάμε και να μας βοηθάει».