Ο Γιόκιτς έφτασε μία «ανάσα» από τo triple double, ενώ οι παλιοί... γνώριμοι των Νικς και των Τίμπεργουλβς συναντήθηκαν για πρώτη φορά (vids)

Νίκολα Γιόκιτς

i

© Imago

Ο Γιόκιτς έφτασε μία «ανάσα» από τo triple double, ενώ οι παλιοί... γνώριμοι των Νικς και των Τίμπεργουλβς συναντήθηκαν για πρώτη φορά (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 08:30 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 14.10.2024

Η εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς είναι αδιαμφισβήτητα εκείνη που ξεχωρίζει από τα παιχνίδια της preseason του NBA, ενώ οι Νικς συνάντησαν για πρώτη φορά τους Τίμπεργουλβς μετά την περίφημη ανταλλαγή τους.

Μόλις οχτώ μέρες έχουν μείνει για το πρώτο επίσημο τζάμπολ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και οι ομάδες στο NBA δουλεύουν... πυρετωδώς για να είναι πανέτοιμες ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Έτσι, η προσοχή όλων έχει στραφεί στην preseason, όπου και διεξάγονται καθημερινά τα παιχνίδια προετοιμασίας των ομάδων.

Δύο αναμετρήσεις ήταν αυτές που ξεχώρισαν από την χθεσινή βραδιά. Αρχικά, ήταν εκείνη των Ντένβερ Νάγκετς που ηττήθηκαν από τους Φοίνιξ Σανς  με 114-118 μέσα στην έδρα τους, τη Ball Arena, με τον Νίκολα Γιόκιτς να βγάζει... μάτια για ακόμη μία φορά αγγίζοντας το triple double μέσα σε τρεις περιόδους. Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ και έδειξε από νωρίς ότι βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά σε καταπληκτική φόρμα στο δρόμο για μία ακόμη MVP σεζόν.

Το άλλο ματς που ξεχώρισε ήταν εκείνο ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, όπου η ομάδα της Νέας Υόρκης επικράτησε με 115-111. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο προσκήνιο εξαιτίας της ανταλλαγής που έστειλε τον Καρλ Άντονι Τάουνς στο «Μεγάλο μήλο» και από την άλλη τον Τζούλιους Ραντλ (δεν αγωνίστηκε) και τον Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο στη Μινεσότα.

Για τους Νεοϋορκέζους ξεχώρισε ο Τάουνς με double double 16 πόντων και 16 ριμπάουντ δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στο αντίπαλο δέος ο Άντονι Έντουρντς σταμάτησε στους 31 πόντους, με τον Ντόντε ΝτιΒιτσέτζο να ακολουθεί με 15 πόντους και 7 ασίστ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του NBA:

Μπλέιζερς-Κινγκς 85-105
Ράπτορς-Σέλτικς 115-111
Πίστονς-Γουόριορς 111-93