Ο Γιόκιτς χαιρετούσε κάποιον στην κερκίδα και παραλίγο η μπάλα να του έρθει στο κεφάλι (vid)

Ο Γιόκιτς χαιρετούσε κάποιον στην κερκίδα και παραλίγο η μπάλα να του έρθει στο κεφάλι (vid)

Sportal newsroom 09:46 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 20.08.2024

O Λούκα Ντόντσιτς είδε μόνο του στην άλλη άκρη του γηπέδου τον Νίκολα Γιόκιτς, του έδωσε πάσα, αλλά ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς είχε αλλού το μυαλό του. Είδε κάποιον γνωστό στην κερκίδα και ο ερχομός της μπάλα τον... τάραξε!

Ο Νίκολα Γιόκιτς στο... κανονικό μπάσκετ, δηλαδή στους αγώνες της regular season -αλλά και των play off- είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του. Επηρεάζει το παιχνίδι σε κάθε φάση και είναι πρωταγωνιστής κάθε δευτερόλεπτο. 

Στο All-Star Game πάντως, ήταν χαλαρός. Έως και αδιάφορος θα μπορούσε να πει κανείς. Δεν είχε κίνητρο για τη νίκη και γενικά περιφερόταν ασκόπως στο παρκέ όλη την ώρα. Έβαλε 4 πόντους σε 20'56'' και θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερους αν έδινε σημασία στο τι γινόταν κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)
NBA

08:14 - 20.02.2023

O Λούκα Ντόντσιτς βαρέθηκε στο All-Star Game και τον πήρε ο ύπνος (vid)

Την ώρα που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ευστοχούσε από το κέντρο και το κοινό ξεφάντωνε στις κερκίδες ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ήθελε να φορέσει τις πιτζάμες και να πέσει στο κρεβάτι του...

Είναι χαρακτηριστική η φάση που ο Λούκα Ντόντσιτς τον είδε στον αιφνιδιασμό, του έστειλε τη μπάλα, αλλά ο Σέρβος... αλλού αρμένιζε. Όχι μόνο δεν κατάλαβε ότι ο Σλοβένος ετοιμαζόταν να του πασάρει, αλλά είχε το μυαλό του στις δημόσιες σχέσης. Την ώρα που η μπάλα είχε πάρει τροχιά προς το μέρος του, αυτός είδε κάποιον γνωστό στην κερκίδα. Σκέφτηκε πως ήταν καλή στιγμή να τον χαιρετήσει εξ αποστάσεως, αλλά δεν υπολόγιζε ότι ο Ντόντσιτς ήθελε να τον αξιοποιήσει επιθετικά. 

Η μπάλα παραλίγο να του έρθει στο κεφάλι, αλλά ο συμπαίκτη του στην ΤΕΑΜ LEBRON ήταν... άστοχος. Τελικά χάθηκε η κατοχή, αλλά ο Γιόκιτς δεν έδειξε να ενοχλείται από αυτή την εξέλιξη...