Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στο Sportal: «Θα ήταν καλό να παίξει ο Φραντς Βάγκνερ με τη Λετονία...» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 14:55 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.08.2024

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε στην κάμερα του Sportal για το μεγάλο παιχνίδι της Γερμανίας με την Λετονία, τόνισε με νόημα πως θα ήταν καλό να έχει τον Φραντς Βάγκνερ στη διάθεσή του, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Άρη.

Αποστολή στη Μανίλα

Η πιο μεγάλη πρόκληση, για την Γερμανία, βρίσκεται προ των πυλών. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ μετράει αντίστροφα για τη «μάχη» κοντρα στην Λετονία, με φόντο μκα θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο στόχος άλλωστε είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου, όπως έχουν τονίσει άπαντες σε όλους τους τόνους, με τα «πάντσερ» να μπαίνουν στο παρκέ για να επιβεβαιώσουν πως έχουν υψηλές βλέψεις.

Το Sportal μίλησε με τον κόουτς της γερμανικής ομάδας, στο περιθώριο της προπόνησης της ομάδας στη Ninoy Aquino Arena, με τον Χέρμπερτ να πλέκει το εγκώμιο των Λετονών, να εξηγεί τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσειε στη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον κόσμο του Άρη, από τον οποίο έχει ευχάριστες αναμνήσεις.

«Είμαστε έτοιμοι, γι' αυτό παίζουμε»μ ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της γερμανικής ομάδας στην κάμερα του Sportal, για να προσθέσει ότι «αυτό σημαίνει ότι όσα κάναμε στην Ιαπωνία τα πετάμε στο παράθυρο και είμαστε στο 0-0 και ξεκινάμε».

Αναφερόμενος στα δυνατά σημεία της Λετονίας υπογράμμισε πως «παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, γυρίζουν καλά τη μπάλα. Σουτάρουν καλά. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι σκληρά τα παιδιά των Λετονών».

Το πιο μεγάλο ενδια΄φερον βρίσκεται στην κατάσταση του Φραντς Βάγκνερ. Μέρα με τη μέρα ο Γερμανός άσος ανεβάζει στροφές, την ώρα που πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίοτης.

Ποια είναι η κατάστασή του; «Θα δούμε πώς θα είναι το πρωί. Προπονήθηκε λίγο μαζί μας σήμερα, θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο αστράγαλός του. Θα πάρουμε την απόφαση αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στο ερώτημα αν είναι αισιόδοξος για την παρουσία του υπογράμμισε ότι «θα ήταν καλό να παίξει στον προημιτελικό».

Όσο για το τέλος, δεν παρέλειψε να σταθεί στη σεζόν που βρέθηκε στον πάγκο του Άρη, από τον οποίο έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, τόσο από την πόλη, όσο και από τον κόσμο των «κίτρινων». «Από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη! Από τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Έχουν τρομερό πάθος για το παιχνίδι. Απόλαυσα το χρόνο μου στην ομάδα και η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολύ ωραία».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: