Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους - Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ»

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους - Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ»

Χρήστος Τσάλτας 10:56 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 21.08.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και μίλησε στο Sportal για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Γκραντ Γκόλντεν στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός σέντερ είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης, θέλοντας να ενισχύσει την φροντ λάιν της ομάδας με την παρουσία του.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Παρά το πολύωρο ταξίδι ήταν χαμογελαστός, ευδιάθετος και έτοιμος για κάθε κουβέντα. Κάτι που έδειξε και στην κάμερα του Sportal, όπου εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση της Ένωσης, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ του, ενώ στάθηκε στη σεζόν που έρχεται και τις προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από την ομάδα.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας και αφού μόλις είχε φτάσει στη χώρα μας, με πτήση από τη Βοστόνη, ο Γκόλντεν περιέγραψε τις πρώτες σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν.

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι πολύ καλή ευκαιρία σε ένα ιστορικό κλαμπ», ήταν τα πρώτα λόγια του, για να προσθέσει στη συνέχεια «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολύ ταλέντο απ' άκρη σ' άκρη. Είμαι τρομερά ευγνώμων που το προπονητικό σταφ είδε κάτι σε μένα. Είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσω δουλειά».

Στην ΑΕΚ Betsson θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Κάτι που εκτίμησε από την πρώτη στιγμή και γι αυτό δεν σκέφτηκε ιδιαίτερα την πρόταση που του έγινε. «Ήταν πολύ εύκολο. Ο ατζέντης μου μίλησε γι αυτή την πρόταση από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα μέρη να παίξει κάποιος από την Ελλάδα. Είναι ιστορικό κλαμπ η ΑΕΚ με τεράστια ιστορία, με σπουδαίους παίκτες τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ελπίζω να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ καλή σεζόν».

Πάνω στο παρκέ έχει τον τρόπο να δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του και να βοηθάει άπαντες να φτάνουν στη σωστή κατεύθυνση. Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και με την Ένωση.

Περιγράφοντας τα δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του τόνισε πως «από τη δική μου πλευρά ένα από τα δυνατά σημεία μου είναι η ικανότητα στην πάσα και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Έχουμε κάποιους πολύ ταλαντούχους παίκτες, που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Οπότε ελπίζω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω αυτούς τους παίκτες να είναι οι καλύτεροι που μπορούν κάθε φορά. Είμαι all around παίκτης και θέλω να συνεισφέρω με κάθε τρόπο».

Ο πήχης βρίσκεται ψηλά για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, κάτι που δεν του δημιουργεί πίεση σε καμία των περιπτώσεων. «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι. Στα χαρτιά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να βάλουμε όλα τα κομμάτια στη σωστή θέση για να έχουμε μια σεζόν που θα είμαστε όλοι πολύ περήφανοι».

Κλείνοντας, ο 26χρονος σέντερ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson. Και ήταν αφοπλιστικός. «Ετοιμαστείτε! Είμαστε ενθουσιασμένοι, ελπίζουμε να είστε και εσείς τόσο όσο κι εμείς».