Ο Γκρίφιν αποκάλυψε πότε θα γίνει το ντεμπούτο των Γιάννη και Λίλαρντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ

i

Photo by Stacy Revere/Getty Images

Ο Γκρίφιν αποκάλυψε πότε θα γίνει το ντεμπούτο των Γιάννη και Λίλαρντ

Νίκος Καλαμπάκας 16:34 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ ετοιμάζονται να αποκαλύψουν τις φετινές τους... ορέξεις απέναντι στους Λέικερς στις 16 Οκτωβρίου.

Οι Μπακς ζουν στον αστερισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ ο οποίος πήγε στο Μιλγουόκι κι άναψε ξανά τη.. σπίθα για το πρωτάθλημα και ο κόουτς της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν, αποκάλυψε πότε θα δούμε τους δύο παίκτες μαζί στο παρκέ.

Δεν αργεί λοιπόν και τόσο η ώρα που τα δύο μεγάλα αστέρια του Μιλγουόκι θα συνεργαστούν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Σύμφωνα με τον κόουτς Γκρίφιν, αυτό θα συμβεί στις 16 Οκτωβρίου. Οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς σε φιλικό αγώνα και αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Λίλαρντ με τα «ελάφια».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16/10, στις 2.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Η «crypto.com Arena» θα φιλοξενήσει τους Μπακς σε έναν αγώνα που ο κόσμος που παρακολουθεί ΝΒΑ έχει πλέον «σημαδέψει» προκειμένου να θαυμάσει τη συνεργασία του Έλληνα αστέρα με τον νέο του συμπαίκτη.

Η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλησιάζει - Οι Μπακς σε έξι μέρες παίζουν με τους Λέικερς και ο Greek Freak αναμένεται να αγωνιστεί
NBA

11:52 - 11.10.2023

Η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλησιάζει - Οι Μπακς σε έξι μέρες παίζουν με τους Λέικερς και ο Greek Freak αναμένεται να αγωνιστεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο μετά το τέλος της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης των Μπακς έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα «σύντομα!». Υπονοώντας πως η ώρα της δράσης πλησιάζει και όλοι περιμένουν πως τα ξημερώματα της Τρίτης (17/10) θα αγωνιστεί στο preseason game με τους Λέικερς στο Λ.Α. Απομένει να δούμε αν αυτό συμβεί και αν θα έχει μαζί του στο παρκέ και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Μπακς έχουν ξεκινήσει την preseason με μια νίκη και μια ήττα. Η πρώτη ήρθε κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, ενώ οι Γκρίζλις του Μέμφις υποχρέωσαν το Μιλγουόκι σε ήττα.