Ο Γουεμπανιαμά είδε τους Σπερς να κερδίζουν τους Ουίζαρντς του θετικού Βούκσεβιτς

Βίκτορ Γουεμαπανιαμά, Μπιλάλ Κουλιμπαλί

i

@Photo by Ethan Miller/Getty Images

Ο Γουεμπανιαμά είδε τους Σπερς να κερδίζουν τους Ουίζαρντς του θετικού Βούκσεβιτς

Χρήστος Τσάλτας 08:59 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 14.08.2024

O Βίκτορ Γουεμπανιαμά παρακολούθησε από την άκρη του πάγκου, με πολιτικά, τους Σαν Αντόνιο Σπερς να επικρατούν των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, στο Λας Βέγκας (96-85), σε ένα παιχνίδι που ο Τρίσταν Βούκσεβιτς είχε θετική παρουσία.

Έπειτα από το δεύτερο παιχνίδι τους στο Summer League του Λας Βέγκας, οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν την απόφαση να ξεκουράσουν τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σε κανένα άλλο παιχνίδι στη Νεβάδα, καθώς οι ιθύνοντες την ομάδα του Σαν Αντόνιο έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους.

Παρ' όλα αυτά το νο.1 του φετινού NBA Draft δεν έμεινε μακριά από την ομάδα του. Κάθε άλλο. Ντυμένος με πολιτικά ρούχα πήρε θέση δίπλα στον πάγκο και στήριξε τους συμπαίκτες του απέναντι στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς του καλού του φίλου, Μπιλάλ Κουλιμπαλί.

Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι στο Λας Βέγκας, με τον Μαλακάι Μπράναμ να μετράει 29 πόντους με 12/20 σουτ και 2 ριμπάουντ, έχοντα άξιο συμπαραστάτη του τον Ντόμινικ Μπάρλοου, με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9/15 σουτ.

Ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί, από την άλλη πλευρά, είχε μια γεμάτη παρουσία, μετρώντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες στα 29 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ενώ εξίσου θετική ήταν και η παρουσία του Τρίσταν Βούκσεβιτς, που έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά, μετρώντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 3/6 σουτ, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στα «θέλω» της ομάδας του.

Ο Βούκσεβιτς άλλωστε από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει πως θέλει να μείνει στις ΗΠΑ τη νέα σεζόν και να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με τους Ουίζαρντς και οι εμφανίσεις του έχουν κερδίσει πόντους, ώστε να είναι μέσα στο πλάνο της ομάδας της DC για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κουλιμπαλί μάλιστα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, στυλιστικά, καθώς εμφανίστηκε με το πέρας του αγώνα φορώντας ένα t-shirt του Μάικλ Τζόρνταν, από την περίοδο που ο MJ φορούσε τη φανέλα των «Μάγων». 

Ο Γάλλος άσος αποκάλυψε πως αγόρασε το εν λόγω t-shirt πριν από την διαδικασία του NBA Draft, χωρίς να ξέρει ποια ομάδα θα τον επιλέξει στη διαδικασία.