O γυρολόγος των γηπέδων Άαρον Ουάιτ, υπέγραψε στην Νταρουσάφακα
i

Άαρον Ουάιτ / © Intime

O γυρολόγος των γηπέδων Άαρον Ουάιτ, υπέγραψε στην Νταρουσάφακα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:58 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 20.08.2024

Στα 30 του χρόνια ο Αμερικανός, ο οποίος τη σεζόν 2020-2021 έπαιξε στον Παναθηναϊκό, επέλεξε τον 9ο σταθμό στην ευρωπαϊκή του πορεία που ξεκίνησε το 2015.

Ο Άαρον Ουάιτ, με το που τελείωσε το Κολέγιο της Αϊόβα στις ΗΠΑ έγινε επιλογή των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Draft του 2015. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία στο ΝΒΑ και από τότε μέχρι και σήμερα ζει και παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη. 

Πρώτος του σταθμός ήταν η γερμανική Βόννη, ακολούθησε η Αγία Πετρούπολη (Ζενιτ), το Κάουνας στο οποίο έμεινε για δύο χρόνια και πήρε δύο πρωταθλήματα με τη Ζαλγκίρις, μετά το Μιλάνο, η Τενερίφη και το 2020 ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. 

Δεν στέριωσε, ούτε εντυπωσίασε και την επομενη χρονια μετακόμισε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, μετά στην Μπουντούτσνοστ και τώρα στην Νταρουσάφακα. 

Οι ελληνικές «μάχες» στα Play-In του Basketball Champions League
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

23:53 - 21.12.2022

Οι ελληνικές «μάχες» στα Play-In του Basketball Champions League

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι προκρίθηκαν στα Play In με την Ένωση να βρίσκει απέναντί της την Τόφας Μπούρσα του κόουτς Δημήτρη Πρίφτη και τους «Πρίγκιπες» να πέφτουν πάνω στη Ντιζόν. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Βίλνιους Ρίτας.

Στην Τουρκία δεν είχε παίξει μέχρι τώρα, οπότε το έκανε κι αυτό! Μάλιστα, η ομάδα του αγωνίζεται στα Play-In, εκεί όπου την περιμένει η Μπενφίκα (πρώτο ματς στις 4 Ιανουαρίου) με την πρόκριση να οδηγεί στους «16» του Basketball Champions League. 

Δηλαδή, η Νταρουσάφακα βρίσκεται στην ίδια διοργάνωση και στην ίδια συνθήκη με την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει της επίσης τούρκικη Τόφας Μπούρσα του Δημήτρη Πρίφτη και το Περιστέρι, που θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στη γαλλική Ντιζόν. 

Tags: