Ο Ιακωβάκης αποθέωσε τον Τεντόγλου στην κάμερα του Sportal: «Το παιδί πετάει» (vid)

Ο Ιακωβάκης αποθέωσε τον Τεντόγλου στην κάμερα του Sportal: «Το παιδί πετάει» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:14 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 29.06.2024

O Περικλής Ιακωβάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal στο πλαίσιο του Stoiximan Aegean Ball Festival και αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου και τους Έλληνες αθλητές του στίβου.

Ο σπουδαίος Περικλής Ιακωβάκης μίλησε στο Sportal στο πλαίσιο του Stoiximan Aegean Ball Festival. Ο Έλληνας πρώην αθλητής με μεγάλες διακρίσεις αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου και τους υπόλοιπους αθλητές του στίβου.

Ο Περικλής Ιακωβάκης βρέθηκε στη Σύρο για να στηρίξει το τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης. «Είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά πρέπει να έχουν παραστάσεις από τα σπορ. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν πώς είναι ο αθλητισμός», ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Sportal ο Περικλής Ιακωβάκης.

Ο πρώην αθλητής ρωτήθηκε και για τις πιθανότητες που έχουν οι Έλληνες αθλητές του στίβου για να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλές περιπτώσεις για να πάρουμε κάποιο μετάλλιο. Ο Μίλτος (σ.σ Τεντόγλου) είναι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του. Ο αγώνας που έκανε στη Ρώμη είναι ο καλύτερος που έχει κάνει στην καριέρα του. Το παν είναι να νιώθει καλά και να μην έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Μανώλης ο Καραλής είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει η Κατερίνα Στεφανίδη, η Ντρισμπιώτη... Ο ανταγωνισμός είναι εξωφρενικός. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσεις εκεί», ανέφερε σχετικά ο Περικλής Ιακωβάκης.

Ο πρώην αθλητής ρωτήθηκε και για το τι ξεχωριστό έχει ο Μίλτος Τεντόγλου. «Έχει μία φανταστική ποδοκνημική. Έχει καταπληκτική συγκέντρωση στο κομμάτι του ελέγχου της φοράς του και στο πάτημά του. Αυτό είναι ένα μοναδικό ταλέντο. Το παιδί πετάει!», ανέφερε ο Περικλής Ιακωβάκης.