Με Κάρδαρη-Ζαχαρή τα τεστ των διαιτητών!
i

©InTime

Με Κάρδαρη-Ζαχαρή τα τεστ των διαιτητών!

Sportal newsroom 17:01 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Ο Τάσος Κάρδαρης και ο Δημήτρης Ζαχαρής συμμετέχουν κανονικά στις εξετάσεις και τα τεστ για τη νέα χρονιά

Με τον Τάσο Κάρδαρη και τον Δημήτρη Ζαχαρή πραγματοποιούνται οι εξετάσεις και τα τεστ των διαιτητών της Basket League, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δυο διεθνείς διαιτητές που είχαν μείνει εκτός αγώνων έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε και τις καταγγελίες (με ποσταρίσματα στο Facebook) για απόπειρα δωροδοκίας στις οποίες προχώρησε η Πρίστινα για το παιχνίδι με την Τρέπσα στο Κόσοβο φαίνεται ότι επιστρέφουν ξανά στο προσκήνιο.

Διότι, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύει τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο και τα τεστ που υποβάλλονται οι διαιτητές.

Άλλωστε, αμφότεροι έχουν κάνει δήλωση ενεργείας και μπορούν να υπολογίζονται εκτός και αν έχει στο τέλος της ημέρας αντίθετη άποψη η FIBA.

«Αλαλούμ» με τον κόσμο στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:47 - 15.09.2023

«Αλαλούμ» με τον κόσμο στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο

Το κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο δεν έχει άδεια πυρασφάλειας γεγονός που δεν επέτρεψε στον κόσμο να παρακολουθήσει δια ζώσης τους αγώνες του «Nick Galis International Tournament». Έντονες αντιδράσεις από τον Γκάλη, μπήκαν κάποιοι Ισραηλινοί και Τούρκοι - Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κι επειδή ως τώρα δεν υπάρχει κάτι, τόσο ο Τάσος Κάρδαρης, όσο και ο Δημήτρης Ζαχαρής εμφανίστηκαν κανονικά στο σεμινάριο και θα πάρουν μέρος στα τεστ για να επιστρέψουν στην Basket League.