Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»
i

Γιάννης Καστρίτης / © InTime

Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»

Απόστολος Μαυράκης 19:49 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 13.10.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό χωρίς να θέλει να αναλύσει το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ έκανε λόγο για την εικόνα της ομάδας του και τα «βλέμματα» της διοίκησης στην μπασκετική αγορά.

Ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με του ερυθρόλευκους να επικρατούν με το 102-72. Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, τον οποίο έστειλε στα αποδυτήρια προτού ο αγώνας τελειώσει.

Μιλώντας για τον αγώνα: «Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας σεβάστηκαν σε υπερθετικό βαθμό. Σεβάστηκαν τους εαυτούς τους πρώτα. Έπαιξαν όπως ακριβώς πρέπει να παίζει μια μεγάλη ομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Σχετικά με το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Καταλαβαίνετε ότι αυτό αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό».

18:49 - 13.10.2024

Ο Καστρίτης αντικατέστησε τον Μαντζούκα και εκείνος πήρε... χαμογελαστός τον δρόμο για τα αποδυτήρια

Ο Γιάννης Καστρίτης αντικατέστησε τον Λευτέρη Μαντζούκα στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα φόργουορντ μετά την αλλαγή να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια... χαμογελαστός.

Εν συνεχεία μίλησε για το αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη ή αποχώρηση μέσα στην σεζόν: «Σε συνεργασία και με τη διοίκηση, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να τσεκάρουμε την αγορά και να κοιτάμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενισχύσει την ομαδική προσπάθεια, που ήδη κάνουν τα παιδιά. Δεν θέλω να ακουστεί αυτό μειωτικό για τα παιδιά που ήδη έχουμε και την προσπάθεια που ήδη κάνουν . Είμαστε στην αγορά. Αν δούμε ότι θα βρεθεί κάτι που θα μας βοηθήσει και θα μας ενισχύσει, τότε θα το κάνουμε. Αλλά πρέπει να είναι μέσα στα δεδομένα που έχει η ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό πλάισιο».

Τέλος, κάνοντας λόγο για την άμυνα της ομάδας σε σχέση με άλλες χρονιές, είπε τα εξής: «Οτιδήποτε αρνητικό βλέπουμε αυτή τη στιγμή μας προβληματίζει. Το έχω πει πολλές φορές ότι για εμάς ουσιαστικά δεν έχει γίνει προετοιμασία φέτος. Η ομάδα προσπαθεί να μονταριστεί μέσα από τα παιχνίδια, που έχουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Επιστρέφουν και οι τραυματίες. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, ειδικά όταν εκπροσωπείς μια ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει ο Άρης. Δεν μπορώ να πω αν έχει χαθεί η αμυντική σταθερά, γιατί δεν έχει φτάσει σε ένα επίπεδο η φετινή ομάδα.

Αμυντικά ήμασταν πολύ συμπαγείς με την Λιετκαμπέλις και την Τουρκ την κρατήσαμε πολύ χαμηλά και την ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα.Αυτό που μας προβληματίζει τώρα και πρέπει να λύσουμε είναι η συνέπεια. Και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την πνευματική προσέγγιση και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων. Τα παιδιά στεναχωριούνται πολύ όταν χάνουμε. Πρώτα αυτό πρέπει να λύσουμε και να κερδίσουμε με τη φετινή ομάδα. Να έχουμε κοντή μνήμη, να μην απογοητευόμαστε και να έχουμε πίστη ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει και αμυντικά και επιθετικά. Και εγγυώμαι ότι έτσι θα γίνει».

19:30 - 13.10.2024

Τα highlights από τη κατοστάρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη με 102-72 για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.