Ναν στο Sportal: «Στον τελικό θα κάνω το παιχνίδι μου. Είμαι εξαντλημένος, αλλά πάμε να κάνουμε αυτό που... πρέπει»

Ναν στο Sportal: «Στον τελικό θα κάνω το παιχνίδι μου. Είμαι εξαντλημένος, αλλά πάμε να κάνουμε αυτό που... πρέπει»

Χρήστος Τσάλτας 21:55 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 29.05.2024

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Sportal αμέσως μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό, παρουσίασε τις σκέψεις του για το ματς, αλλά και για τις φιλοδοξίες του στον τελικό.

Με το που ολοκληρώθηκε η σπουδαία επιτυχία του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στον τελικό της Euroleague εις βάρος της Φενέρμπαχτσε, ο Κέντρικ Ναν στήθηκε μπροστά στην κάμερα του Sportal για να μας μεταφέρει τις σκέψεις και τις εικόνες που αποτυπώθηκαν στο μυαλό του.

Τώρα το πόσο ανανεωμένος νοιώθεις μετά τον ημιτελικό; «Είμαι εξαντλημένος. Δεν νοιώθω καν ανανεωμένος, αλλά πάμε για τον τελικό της Κυριακής» είπε χαμογελώντας ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού κι ενώ ακόμα δεν είχε καθίσει για να πάρει μία ανάσα. Τον πετύχαμε με τους σφυγμούς του στα ύψη στη μεικτή ζώνη και μας εξήγησε πως

«Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε σωστές επιλογές» και τώρα, στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, την Κυριακή το βράδυ (26/5) θα διεκδικήσει και πιο πολύτιμο τρόπαιο της Ηπείρου, κάτι που «λέει πολλά για μένα και για την ομάδα συνολικά».

Επίσης, σημείωσε πως «οι οπαδοί μας ξέρω τι περιμένουν. Και ξέρουν κι εκείνοι, που μας βλέπουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η παρουσία τους είναι εκπληκτική και θα κάνουμε τα πάντα, εγώ και οι συμπαίκτες μου στον τελικό. Θα βγούμε στο γήπεδο, να καλύψουμε ο ένας τον άλλον, να δημιουργήσουμε συνθήκες για την επιτυχία. Είμαι έτοιμος να παίξω το παιχνίδι μου στον τελικό».

Επιστροφή στις... πρίζες: Ο «ηλεκτρικός» Παναθηναϊκός θα παίξει τον όγδοο τελικό του - Τι έκανε στους προηγούμενους επτά
EUROLEAGUE

21:19 - 24.05.2024

Επιστροφή στις... πρίζες: Ο «ηλεκτρικός» Παναθηναϊκός θα παίξει τον όγδοο τελικό του - Τι έκανε στους προηγούμενους επτά

Αφού απέκλεισε στον ημιτελικό του Final Four την Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός, την Κυριακή (26/5) θα παίξει στον μεγάλο τελικό της Euroleague. Και αυτό θα συμβεί για όγδοη φορά στην ιστορία του. Ακόμα δεν ξέρει τον αντίπαλό του (θα προκύψει από το ματς του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά ξέρει πως στους επτά τελικούς του παρελθόντος, τους έξι τους έχει νικήσει!

O Κέντρικ Ναν αγωνίστηκε για 34 λεπτά και άλλα τόσα δευτερόλεπτα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και τελείωσε το ματς ως δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Ματίας Λεσόρ (17 πόντοι). Κατέγραψε στη στατιστική του 14 πόντους με 3/6 τρίποντα, είχε τέσσερα λάθη, αλλά και 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο: Φόβος και τρόμος ο Παναθηναϊκός, διέλυσε τη Φενέρ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!