Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στο Λ.Α. και πήγε ξανά να δει τους αγαπημένους του Λέικερς (vid)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στο Λ.Α. και πήγε ξανά να δει τους αγαπημένους του Λέικερς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:30 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 14.08.2024

Τον περασμένο Απρίλιο ο γνωστός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, είχε βρεθεί στο Λ.Α. και ως φαν του μπάσκετ είχε επισκεφθεί στην Crypto Arena για να δει τους Λέικερς. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/11) ήταν και πάλι εκεί και παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις τη νίκη των Λιμνανθρώπων επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Στους αγώνες των Λος Άντζελες Λέικερς παραδοσιακά, εμφανίζονται μεγάλοι σταρ από ολόκληρη την Showbiz και τα παρακλάδια της. Το Λ.Α. είναι γεμάτο από τέτοιους (όπως και από αστέγους), το Hollywood είναι... δίπλα και ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και πάσης φύσεως φίρμες κάθονται στις πρώτες σειρές της Ctypto Arena. 

Ο Τζακ Νίκολσον είναι ο πιο γνωστός οπαδός των Λιμνανθρώπων και (ειδικότερα όταν ήταν πιο νέος) δεν έχανε ούτε ένα εντός έδρας ματς της αγαπημένης του ομάδας. Τον τελευταίο καιρό πάντως, συνεπής είναι και η παρουσία ενός «δικού μας» αστεριού που προέρχεται από τον χώρο της μουσικής, αλλά έχει εκφράσει την αγάπη του για το μπάσκετ εδώ και καιρό. Μάλιστα, προσπαθεί πάντα να μαθαίνει για το παιχνίδι, κάνοντας παρέα με θρύλους του αθλήματος, όπως ο Νίκος Γκάλης. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον περασμένο Απρίλιο είχε επισκεφτεί το Λ.Α., όπως ο ίδιος μας είχε ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, είχε δείξει τον ενθουσιασμό του που παρακολούθησε αγώνα τον Λέικερς και έζησε από κοντά την ατμόφαιρα του ΝΒΑ

Εύστοχος όπως κι αν σουτάρει! Δείτε τον ο Γιόκιτς να βάζει τρίποντα και με το δεξί και με το αριστερό χέρι (vid)
NBA

13:30 - 13.11.2023

Εύστοχος όπως κι αν σουτάρει! Δείτε τον ο Γιόκιτς να βάζει τρίποντα και με το δεξί και με το αριστερό χέρι (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς στην προθέρμανσή του πριν το παιχνίδι των Νάγκετς στο Χιούστον ξεκίνησε να κάνει το καθιερωμένο πρώτο ζέσταμά του με μερικά τρίποντα. Κι όταν άρχισε να ευστοχεί σε διαδοχικές προσπάθειες, άλλαξε χέρι και συνέχισε με το αριστερό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και απαράλλακτο.

Τώρα, ο 37χρονος τραγουδιστής επαναβίωσε την εμπειρία και ανήρτησε νέο βίντεο από την Crypto Arena. Μάλιστα, καθόταν και πάλι στις προνομιούχες (κοντινές στο παρκέ) θέσεις, αλλά δεν είχε την τύχη αυτή τη φορά να δει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αγωνίζεται. Είδε όμως, τους Λέικερς να παίρνουν τη νίκη επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε ένα δυναμικό παιχνίδι και με τον Άντονι Ντέιβις να έχει 30 πόντους και 13 ριμπάουντ