Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε από κοντά τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς (vids)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε από κοντά τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:31 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 14.08.2024

O Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνά τις διακοπές του Πάσχα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Καλιφόρνια για να περάσουν μερικές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. 

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας», το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου τρεις μήνες θα περάσει εκεί το φετινό Πάσχα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είναι λάτρης του μπάσκετ, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα NBA

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στην «Crypto Arena» για να δει από κοντά τον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή του την εμπειρία. 

Οι Λέικερς νίκησαν με 108-102 στην παράταση και τελικά πήραν την πρόκριση και την έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας. Μία θέση που τους τοποθετεί απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις για τον πρώτο γύρο των play offs. Ο ΛεΜπρόν έκανε double double με 30 πόντους, ο Άντονι Ντέιβις ήταν παραγωγικός, αλλά τη διαφορά στη νίκη (108-102) των Λέικερς επί των Τίμπεργουλβς την έκανε ο Γερμανός γκαρντ, Ντένις Σρέντερ