Ο Κόρεϊ Ουέμπστερ στο Sportal: «Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε, είμαι έτοιμος για τον Ντόντσιτς» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:26 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 03.07.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νέας Ζηλανδίας, Κόρεϊ Ουέμπστερ μίλησε στο Sportal για τη μεγάλη νίκη της χώρας του και το σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

H Κροατία την πρώτη μέρα του Προολυμπιακού Τουρνούα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς. Κι εκεί που έδειχνε κυρίαρχη του πρώτου ομίλου του ΣΕΦ, ήρθε η Νέα Ζηλανδία για να τη νικήσει και ταυτόχρονα να την προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα.

To Sportal μίλησε με τον πρωταγωνιστεί των Νεοζηλανδό, τον Κόρεϊ Ουέμπστερ, ο οποίος στην... υπερπόντια καριέρα του στο μπάσκετ έφθασε κάποια στιγμή (το 2016) και στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Τώρα όμως, είχε το νου του στην εθνική ομάδα της χώρας του και μας είπε πως «είμαστε μια ομάδα που δεν σταματάμε να προσπαθούμε. Παίζουμε πάντα σκληρά και με πάθος».

Παραδέχθηκε ότι «δεν ήμασταν το φαβορί σε καμία περίπτωση, αλλά με τις καλύτερες ομάδες παίζουμε κι εμείς καλύτερα. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που έχει πολλά χρόνια να πετύχει η ομάδα και το θέλουμε πολύ».

Κόντρα στην Κροατία ο Ουέμπστερ αντιμετώπισε παίκτες του NBA, όπως ο Ίβιτσα Ζούμπατς των Κλίπερς ή ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά και σταρ της Euroleague, όπως ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης. Κανένας από αυτούς δεν προβλημάτισε τον 35χρονο γκαρντ και μάλιστα όπως μας είπε «τέτοιοι αντίπαλοι σου δίνουν έξτρα κίνητρο. Παίξαμε το παιχνίδι μας και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».

Αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (4/7) την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και ο Ουεμπστερ δηλώνει «έτοιμος για μία ακόμα μάχη και μία νίκη».