Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις «λιώνει» στη δουλειά και στη Μανίλα ενόψει... Σέλτικς (vids)

Κρίσταπς Πορζίνγκις

i

@Sportal

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις «λιώνει» στη δουλειά και στη Μανίλα ενόψει... Σέλτικς (vids)

Χρήστος Τσάλτας 06:47 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 06:47 - 07.09.2023

Έπειτα από ένα περίεργο καλοκαίρι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ανεβάζει στροφές και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στους Μπόστον Σέλτικς, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα στη Μανιλα.

Αποστολή στη Μανίλα

Η Λετονία παρατάχθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς το βαρύ πυροβολικό της. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις απουσίασε από το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να ταξιδέψει σε Τζακάρτα και Μανίλα και να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Λούκα Μπάνκι.

Ο KP θα αγωνίζεται στους Μπόστον Σέλτικς την ερχόμενη σεζόν, έχοντας παραχωρηθεί μέσω ανταλλαγής αποό τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Η πρόκληση για τον ίδιο είναι μεγάλη και για το λόγο αυτό δουλεύει εντατικά, προκειμένου να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του άμεσα.

Το πρόγραμμά του δεν σταμάτησε ούτε στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μαζί με τον προσωπικό του γυμναστή, Ζάνις Πέινερς, συνεχίζει και στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων το πρόγραμμά του, προκειμένου να πατήσει όλο και πιο γερτά στα πόδια του και να είναι διαθέσιμος για την ομάδα του το συντομότερο δυνατό.

Το Sportal βρέθηκε στην Mall of Asia Arena και σας παρουσιάζει υλικό από την προπόνηση του KP στην έδρα που η εθνική ομάδα της χώρας του θα αντιμετωπίσει την Ιταλία το απόγευμα της Πέμπτης (16:40 τοπική ώρα).

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.