Τι έκανε ο Σλούκας στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!
i

©InTime

Τι έκανε ο Σλούκας στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Sportal newsroom 22:54 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε χαμηλά στο πρώτο ντέρμπι, καθώς ήταν άστοχος περιφερειακά και δεν βοήθησε στο κομμάτι της δημιουργίας

Η πρώτη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν μακριά από τα δικά του στάνταρ και απείχε πολύ από αυτό που περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Ο «κάπτεν» του «τριφυλλιού» στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο στον τελικό του Super Cup 2023 by aegean islands δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως θα ήθελε.

Γι’ αυτό και από την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Εργκίν Αταμάν αναγκάστηκε να τον αποσύρει στον πάγκο 5:19 λεπτά πριν από την λήξη του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ο απολογισμός του Κώστα Σλούκα στο παρκέ σε 29:15 λεπτά συμμετοχής ήταν 9 πόντοι (3/3 ελεύθερες βολές, 3/3 δίποντα, 0/5 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο 33χρονος γκαρντ πιέστηκε πολύ από τον Τόμας Ουόκαπ κατά κύριο λόγο και από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του Ολυμπιακού με συνέπεια εκτός από την χαμηλή παραγωγικότητα του να στερηθεί και τη δημιουργία, καθώς έμεινε στις 2 ασίστ.

Τα περισσότερα σουτ που επιχείρησε ήταν υπό ασφυκτική πίεση και σχεδόν πάντα με παίκτη πάνω του, ενώ δεν του επέτρεψαν να πασάρει και να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του. Όλο αυτό ουσιαστικά τον έβγαλε από τον ρυθμό του και σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή επίδοση περιφερειακά του Λούκα Βιλντόζα δεν μπόρεσε να δώσει αυτό που περίμεναν γι’ αυτό το ντέρμπι οι «πράσινοι».

Αποχώρησε η πλειοψηφία των παικτών του Παναθηναϊκού από την απονομή - Ποιοι ήταν αυτοί που έμειναν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:44 - 30.09.2023

Αποχώρησε η πλειοψηφία των παικτών του Παναθηναϊκού από την απονομή - Ποιοι ήταν αυτοί που έμειναν

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πλειοψηφία τους αποχώρησαν άμεσα από το παρκέ μετά το τέλος του τελικού, όμως κάποιοι (ιπποτικά) έμειναν για να παρακολουθήσουν την απονομή στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν επιχείρησε να εκβιάσει προσπάθειες, αλλά δεν βρήκε και χώρο για να κινηθεί στην επίθεση με συνέπεια να απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα αγωνιστικά.

Κάτι που ήταν στόχευση του Ολυμπιακού και στρατηγική κίνηση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» Γιώργου Μπαρτζώκα.