ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στο παρκέ, μαζί και στις... δηλώσεις: «Πάνω απ' όλα η οικογένεια - Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή» (vid)
i

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς / printscreen

ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στο παρκέ, μαζί και στις... δηλώσεις: «Πάνω απ' όλα η οικογένεια - Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:01 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 23.10.2024

Αμέσως μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Τίμπεργουλβς όλοι ήθελαν να μάθουν τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν στον ΛεΜπρόν και τον Μπρόνι Τζέιμς κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής παρουσίας πατέρα και γιου στο NBA. Και οι δυο τους εκφράστηκαν αναλόγως...

Αφού η... δουλειά είχε γίνει και η πρώτη από τις 82 αποστολές των Λέικερς (όσα και τα ματς της regular season) είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο ΛεΜπρόν και ο Μπρόνι Τζέιμς στάθηκαν οι δυο τους μπρος στην κάμερα για δηλώσεις.

Είχε προηγηθεί η ιστορική στιγμή, όπου ο πατέρας και ο γιος έπαιξαν μαζί σε αγώνα του NBA και ναι μεν ο Άντονι Ντέιβις ήταν αυτός που οδήγησε τους Λιμνάνθρωπους στη νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά -όπως ήταν λογικό- όλοι ήθελαν να μάθουν πως αισθάνθηκε ο ΛεΜπρόν που έπαιξε με τον απόγονό του και ο Μπρόνι που βρέθηκε στο παρκέ μαζί με τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο (κατά το ήμισυ).

«Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα», είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και θυμήθηκε πως «τόσα χρόνια έχασα αρκετές οικογενειακές στιγμής, λόγω της αφοσίωσής μου στο παιχνίδι και στο πρωτάθλημα. Ήμουν συχνά μακριά από το σπίτι, από τη Σαβάνα και τα παιδιά, οπότε το να βρεθούμε όλοι εδώ μαζί σήμερα και να είμαι στο παρκέ μαζί με τον γιο μου είναι ένα από τα σπουδαιότερα δώρα που μου έχει κάνει η ζωή».

Παραλίγο... ρεκόρ στην πρεμιέρα του NBA: Οι πρωταθλητές Σέλτικς διέλυσαν τους Νικς με 29 τρίποντα! (vids)
NBA

07:20 - 23.10.2024

Παραλίγο... ρεκόρ στην πρεμιέρα του NBA: Οι πρωταθλητές Σέλτικς διέλυσαν τους Νικς με 29 τρίποντα! (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς στο πρώτο ματς της σεζόν 2024-25 υποδέχθηκαν τους φιλόδοξους Νιου Γιορκ Νικς και τους θύμησαν ποιοί ακριβώς είναι οι πρωταθλητές του NBA. Οι Κέλτες νίκησαν με 132-109, ο Τζέισον Τέιτουμ έβαλε 37 πόντους και συνολικά η ομάδα του 29 τρίποντα. Νούμερο που ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ εύστοχων σε ένα ματς!

Επίσης, αποκάλυψε τι είπε στον Μπρόνι πριν το τζάμπολ: «Η συμμετοχή σε αυτή την σπουδαία λίγκα είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν θα σου χαριστεί τίποτα και θα πρέπει να κερδίσει μόνος σου τον σεβασμό. Είναι κάτι που το ξέρει καλά βέβαια», απλά του το υπενθύμισε. Όπως και να έχει κατέληξε πως «είμαι πολύ περήφανος γι' όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής...».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος γκαρντ παραδέχθηκε πως «ήταν μία τρελή στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Μου έχει δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Να μαθαίνω καινούργια πράγματα και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα...».