Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέφυγε θανατηφόρο σκορπιό που μπήκε κρυφά στο... ντους του

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέφυγε θανατηφόρο σκορπιό που μπήκε κρυφά στο... ντους του

Ευτυχία Οικονομίδου 20:15 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 17.10.2024

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γλίτωσε στο... τσακ από θανατηφόρο τσίμπημα σκορπιού που τρύπωσε στο ντους του στο ξενοδοχείο, όπου διανυκτερεύουν οι Λέικερς στην Αριζόνα για το φιλικό με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έζησε τη δική του περιπέτεια μόλις πάτησε το πόδι του στην Αριζόνα για το τελευταίο φιλικό των Φοίνιξ Σανς με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων του NBA πέντε μόλις μέρες πριν το τζάμπολ για τη regular season.

Η επίσκεψή του «βασιλιά» στην έδρα των Σανς ήταν πέρα για πέρα επεισοδιακή και θα κάνει καιρό να την ξεχάσει, καθώς έζησε τον φόβο και τον τρόμο στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Χίλιες και επτά μέρες μετά: Ο Λόνζο Μπολ επανεμφανίστηκε στο NBA για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022 (vids)
NBA

08:10 - 17.10.2024

Χίλιες και επτά μέρες μετά: Ο Λόνζο Μπολ επανεμφανίστηκε στο NBA για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022 (vids)

Με νέο χόνδρο στο γόνατο και με μια αίσθηση αναγέννησης, ο Λόνζο Μπολ φόρεσε ξανά τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς και επέστρεψε στη δράση με στυλ, για το preseason game με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Η ομάδα του νίκησε (125-123) κι εκείνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του την 14η μέρα του 2022.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς βγαίνοντας από το ντους του αντίκρισε έναν θανατηφόρο... σκορπιό στο πάτωμα, ο οποίος ήταν έτοιμος να τον τσιμπήσει. Για καλή του τύχη ο σταρ των «λιμνανθρώπων» είχε το βλέμμα του χαμηλά και τον είδε εγκαίρως καταφέρνοντας να τον αποφύγει. Ο ΛεΜπρόν μοιράστηκε την περιπέτειά του με το κοινό του στο Instagram γράφοντας: «Προσπάθησε να με δαγκώσει όταν ήμουν στο ντους. Ευτυχώς, περπατούσα με το κεφάλι κάτω και τον είδα να σέρνεται . Καλώς ήλθατε στην Αριζόνα».

Να τονιστεί ότι ο σκορπιός είναι το πιο δηλητηριώδες στη Βόρεια Αμερική και βρίσκεται συνήθως σε σπίτια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα στην Αριζόνα, οπότε είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος ο φόβος του «βασιλιά». Πάντως εκείνος δεν διευκρίνισε αν σκότωσε ή όχι το θανατηφόρο αρπακτικό. Πάντως είναι σύνηθες να τους συναντά κανείς σε υγρά μέρη, οπότε το ντους μοιάζει πέρα για πέρα φυσιολογικό.