Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκαθαρίζει: «Ο Μπρόνι δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταχείρηση επειδή είναι γιος μου» (vid)

Φωτ. IMAGO

i

© imago

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκαθαρίζει: «Ο Μπρόνι δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταχείρηση επειδή είναι γιος μου» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:47 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 12.07.2024

Είναι περήφανος για τον γιο του, αλλά ταυτόχρονα είναι απαιτητικός όπως με κάθε συμπαίκτη του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παρακολουθώντας εξ αποστάσεως την προετοιμασία του Μπρόνι για την rookie σεζόν του με τους Λέικερς, ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα για τη συνύπαρξή τους ως επαγγελματίες...

Πιθανότατα ο Μπρόνι, αν δεν λεγόταν στο επίθετο Τζέιμς και δεν ήταν γιος του ΛεΜπρόν, δεν θα έβρισκε (φέτος τουλάχιστον) θέση στο NBA και μάλιστα στους Λος Άντζελες Λέικερς. Δηλαδή, στον ιστορικό οργανισμό, τον οποίο αγωνιστικά καθοδηγεί ο πατέρας του.

Επειδή όμως, στόχος όλων (ακόμα και της ίδιας της λίγκας, για λόγους marketing) ήταν να γραφτεί... ιστορία με τον ΛεΜπρόν και τον Μπρόνι μαζί στο πρωτάθλημα και τελικά μαζί και στην ίδια ομάδα, έγινε πράξη. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ο 20χρονος Μπρόνι θα έχει όλες τις ανέσεις ή κάποια προνόμια εξαιτίας της άρρηκτα συνδεδεμένης σχέσης του με τον 39χρονο σούπερ σταρ και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών.

Προς το παρόν, προσπαθεί να βρει τα... πατήματά του μέσω του Summer League, όπου έχει δείξει κάποιες αρετές στο παιχνίδι του (κυρίως αμυντικές) και κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί.

Διότι, ξέρει, πιθανότατα καλύτερα από τον καθένα, πως ο ΛεΜπρόν έχει τεράστιες απαιτήσεις από τους συμπαίκτες του. Και ένας από αυτούς θα είναι και ο Μπρόνι, που μάλλον θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στην G-League, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα. Όπως δεν τα αλλάζει και το γεγονός ότι είναι γιος του ΛεΜπρόν.

«Δεν πρόκειται ο Μπρόνι να έχει κάποια ειδική μεταχείριση», ξεκαθάρισε ο King, μιλώντας στην TODAY και τον Κρεγκ Μέλβιν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ εν όψει τον Ολυμπιακών Αγώνων. «Θα είναι υπόλογος», πρόσθεσε για τον γιο του «σε περίπτωση που δεν κάνει αυτά που πρεπει και να είστε σίγουροι πως μπορώ να διαχωρίσω τον ρόλο του πατέρα από αυτόν του συμπαίκτη. Του έχω εμπιστοσύνη ως άνθρωπο και νομίζω καθώς συνεχίζει να μεγαλώνει και να μαθαίνει πράγματα σε αυτή τη ζωή, θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε δύσκολη συνθήκη».