Έφθασε στην Αθήνα ο Μπράουν: «Με διάλεξε ο Αταμάν για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους» (vids)
i

@ Intime

Έφθασε στην Αθήνα ο Μπράουν: «Με διάλεξε ο Αταμάν για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους» (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 14:23 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 24.06.2024

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) έφθασε στην Αθήνα ο Λορέντζο Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε μονομιάς ποιος είναι ο στόχος του...

Η πτήση του Λορέντζο Μπράουν με τελικό προορισμό την Αθήνα έφθασε στον εναέριο χώρο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταμεσής μεσημεριού της Δευτέρας (24/6). Ακολούθησε η προσγείωση και λίγο αργότερα ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αποτελεί -αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα- την πρώτη μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού, πέρασε τις πύλες του αεροδρομίου.

Εκπρόσωποι Τύπου τον περίμεναν και διάφοροι περαστικοί κοντοστάθηκαν μόλις κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Μπράουν, τον οποίο υποδέχθηκαν άνθρωποι των «πρασίνων», περιτριγυρίστηκε από κόσμο και με χαρά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Ήρθα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και αυτό που θέλω είναι να κάνω του συμπαίκτες μου καλύτερους», ξεκαθάρισε ο Λορέντζο Μπράουν και πρόσθεσε πως «είμαι πόιντ γκαρντ, αυτός είναι ο ρόλος μου και γι' αυτό με διάλεξε ο κόουτς Εργκίν Αταμάν. Για να οργανώνω και να βοηθάω τους υπόλοιπους».

Εργκίν Αταμάν: «Είχα διαίσθηση για τον Παναθηναϊκό, ήθελα να έρθω και να τα αλλάξω όλα!» (vid)
EUROLEAGUE

09:21 - 24.06.2024

Εργκίν Αταμάν: «Είχα διαίσθηση για τον Παναθηναϊκό, ήθελα να έρθω και να τα αλλάξω όλα!» (vid)

Όλοι ήθελαν μία συνέντευξη του Εργκίν Αταμάν με το που σήκωσε την κούπα στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό και ο Τσίμα Μονέκε, σταρ της Μπασκόνια και ανερχόμενος YouTuber, του πήρε μία από τις καλύτερες...

Ο 34χρονος πέραν όλων των χαρισμάτων του, έχει και την γνώση που απαιτείται. Τον Παναθηναϊκό τον γνωρίζει καλά, μιας και τον αντιμετώπισε πριν λίγο (σχετικά) καιρό στα Playoffs της Euroleague. Ξέρει δηλαδή πως, «υπάρχει πλούσιο ταλέντο στην ομάδα και μεγάλες προσδοκίες». Γι' αυτό και όπως είπε «ήρθα για να νικήσω. Υπάρχει προσμονή για μένα το ξέρω, άλλωστε ήρθα στην ομάδα που πήρε την Euroleague, όχι σε κάποια ομάδα που απλά... παλεύει».

Επίσης ξέρει πολύ καλά πως θα παίξει στην περιφέρεια και θα συνεργαστεί άμεσα με τον Κώστα Σλούκα και τον Κέντρικ Ναν. Η κοινή παρουσία τους στο ρόστερ μιας ομάδας δημιουργεί μεγάλη προοπτική και ο Μπράουν θεωρεί πως «είναι σπουδαίο που θα αγωνιστώ μαζί τους».

Ταυτόχρονα, θα συνεργαστεί και με έναν συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μιας και ο τέως παίκτης της Μακάμπι είναι ο νατουραλιζέ της «φούριας ρόχας». Μόνο που όπως είπε «έχω μιλήσει με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πολλές φορές, αλλά όχι για τον ερχομό μου στον Παναθηναϊκό. Θα έχουμε την ευκαιρία αυτά να τα πούμε άμεσα». Πρόσωπο με πρόσωπο, μιας και ο Μπράουν δεν θα αργήσει να συναντήσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες, αφού πρώτα βέβαια περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και από τα γραφεία της ΚΑΕ για να βάλει τις υπογραφές στα απαραίτητα έγγραφα που θα επισημοποιήσουν την μεταγραφή του.