Ο Λορέντζο Μπράουν στο Sportal: «Δεν θα έπρεπε να έχω να αποδείξω τίποτα»

Ο Λορέντζο Μπράουν στο Sportal: «Δεν θα έπρεπε να έχω να αποδείξω τίποτα»

Ευτυχία Οικονομίδου 13:04 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 22.10.2024

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Betsson και αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του, αλλά έδειξε και τις... προθέσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε αντίδραση απέναντι στην ΑΕΚ Betsson για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL θέλοντας να αφήσει πίσω του τα... κακώς κείμενα της «διαβολοβδομάδας» που προηγήθηκε στην EuroLeague.

Τότε, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε το 0/2 κόντρα στη νεοφώτιστη Παρί και στη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας, ενώ μερικές επιλογές του Τούρκου προπονητή γέννησαν ερωτήματα, όπως συνηθίζεται στα αρνητικά αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός και Μπράουν ξέσπασαν στην ΑΕΚ πριν πάνε σε Πόλη και ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:00 - 21.10.2024

Παναθηναϊκός και Μπράουν ξέσπασαν στην ΑΕΚ πριν πάνε σε Πόλη και ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε μια πρώτη αντίδραση μετά τις ήττες σε Παρίσι και Μαδρίτη, επικρατώντας με 94-74 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν.

Συγκεκριμένα, απέναντι στους Ισπανούς ο κόουτς των «πράσινων» έδωσε στον Λορέντζο Μπράουν χρόνο συμμετοχής λιγότερο από τέσσερα λεπτά κάτι που προκάλεσε εντύπωση. Τότε ο Αταμάν είχε εξηγήσει την επιλογή του λέγοντας:

«Ο Λορέντζο Μπράουν ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε άσχημα και βρεθήκαμε στο -12. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον μετο δίδυμο Γκραντ - Σλούκα, δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR άφησε πίσω λοιπόν τα αρνητικά αποτελέσματα και ξέσπασε απέναντι στην Ένωση στο ανανεωμένο Κλειστό του ΟΑΚΑ με σκορ 94-74. Πρωταγωνιστής εκεί; Μα φυσικά, ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο 34χρονος γκαρντ σε 26:40 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 22 πόντους με 7/11 σουτ και 4/5 τρίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε δύο ριμπάουντ, μοίρασε πέντε ασίστ και έκανε και δύο κλεψίματα.

«Ένιωσα καλά. Ένιωσα καλα που ήμουν εκεί έξω και συνέβαλα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Τώρα περιμένω περισσότερες οδηγίες για τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μπράουν μιλώντας στην κάμερα του Sportal για τα συναισθήματα του που πήρε παραπάνω χρόνο συμμετοχής και τον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Είναι το... κομπιουτεράκι στα χέρια του Εργκίν Αταμάν. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι απίστευτος δημιουργός με τρομερό court vision και όπως ο ίδιος πιστεύει δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, καθώς οι ικανότητες του είναι γνωστές και φαίνονται σε κάθε ευκαιρία, όπως συνέβη και κόντρα στην ΑΕΚ.

«Ελπίζω πως δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Δεν θα έπρεπε να έχω να αποδείξω τίποτα μέχρι τώρα. Αν όμως έτσι έχει η κατάσταση και το έκανα, είμαι χαρούμενος που δούλεψε».

Ξεκάθαρος Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Να χρησιμοποιήσουμε την ήττα σαν κίνητρο - Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:00 - 22.10.2024

Ξεκάθαρος Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Να χρησιμοποιήσουμε την ήττα σαν κίνητρο - Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Σι Τζέι Μπράις μίλησε για τα αίτια της... κατηφόρας στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο κίνητρο που υπάρχει στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson για αντίδραση.

Το βλέμμα ωστόσο είναι στο παρόν και στο κοντινό μέλλον. Οι «πράσινοι» έκαναν την ευρεία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όμως εχουν μπροστά τους δύσκολο δρόμο. Ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την EuroLeague και στο... καπάκι ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Αυτό θα είναι και το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με βαθμολογικό κίνητρο που θα ζήσει ο Λορέντζο Μπράουν με τους αντίπαλους οπαδούς να έχουν γεμίσει το φαληρικό στάδιο.

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με mindset που... σκοτώνει. Είναι όμως ένα παιχνίδι τη φορά οπότε θα ασχοληθούμε με τη Φενέρ πρώτα και μετά με το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε τις δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν στο Sportal: