O Ντόντσιτς τα... χώνει σε οπαδό των Τίμπεργουλβς και ο Snoop Dogg το απολαμβάνει: «Τώρα, ποιος κλαίει παλιοκ@ρι@λ@;» (vids)

O Ντόντσιτς τα... χώνει σε οπαδό των Τίμπεργουλβς και ο Snoop Dogg το απολαμβάνει: «Τώρα, ποιος κλαίει παλιοκ@ρι@λ@;» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:42 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 31.05.2024

Όταν ευστόχησε σε καλάθι που έδωσε προβάδισμα 36 πόντων στους Μάβερικς ο Λούκα Ντόντσιτς κοίταξε φίλαθλο των Τίμπεργουλβς για να δει αν... κλαίει. Μάλιστα, του επιτέθηκε φραστικά και ο ράπερ Snop Dogg που καθόταν παραδίπλα φάνηκε να απολαμβάνει τη στιγμή!

Μιας και οι αγαπημένοι του Λος Άντζελες Λέικερς αποκλείστηκαν νωρίς (από τον πρώτο κιόλας γύρο των Playoffs από στους Ντένβερ Νάγκετς) ο Snoop Dogg, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την βόρεια πολιτεία της Μινεσότα, για να δει τους Τίμπεργουλβς, αλλά κυρίως για να απολαύσει τον Λούκα Ντόντσιτς και τους Ντάλας Μάβερικς.

Κι ο Σλοβένος σούπερ σταρ δεν τον άφησε ανικανοποίητο. Έκανε όλα όσα ιδανικά θα επιθυμούσε ο Καλιφορνέζος Legend της rap μουσικής σκηνής. Τον είδε να διαλύει της άμυνες με τις κινήσεις του στην επίθεση και να συντρίβει τους φιλάθλους των Λύκων με την... γλώσσα του, που κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει!

Ο Snoop Dogg είναι γνωστός για τα... beef του, αλλά το ίδιο ισχύει και με τον Ντόντσιτς. Δεν σταματά να κάνει trash talk με αντιπάλους, αλλά και με φιλάθλους αν προκληθεί. Κι επειδή κάποιος τον είπε «κλαψιάρη», ο 25χρονος γκαρντ αυτή τη φορά έδωσε την απάντησή του.

Με το σκορ στο 80-46 (!) υπέρ των Μάβερικς, ο Ντόντσιτς οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου πήρε τη μπάλα στα χέρια. Πλησίασε στο καλάθι και με μία από τις κλασσικές ακαταμάχητες κινήσεις του ευστόχησε και πήρε και το φάουλ. Αμέσως κατευθύνθηκε στα όρια του αγωνιστικού χώρου κοίταξε έναν φίλαθλο που είχε... σημαδέψει από ώρα και τον ρώτησε: «Τώρα ποιος κλαίει, παλιοκ@ρι@λ@;».

Οι Μάβερικς στους τελικούς του NBA: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ σάρωσαν τη Μινεσότα (vids)
NBA

08:28 - 31.05.2024

Οι Μάβερικς στους τελικούς του NBA: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ σάρωσαν τη Μινεσότα (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλαν μαζί 72 πόντους (36 έκαστος) και οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν στη Μινεσότα τους Τίμπεργουλβς με 124-103. Έκαναν το 4-1, κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Δύση και τώρα θα διεκδικήσουν κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς το δεύτερο δακτυλίδι στην ιστορία τους!

Απάντηση δεν πήρε, αλλά ο Snoop Dogg που καθόταν λίγο πιο πέρα τον άκουσε και του άρεσε ιδιαιτέρως η ατάκα!