Ο Μαγκλογιάννης να είναι ο τελευταίος που πληρώνει από την τσέπη του!
i

©InTime

Ο Μαγκλογιάννης να είναι ο τελευταίος που πληρώνει από την τσέπη του!

Γιάννης Πάλλας 18:12 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο διαιτητής Στέφανος Μαγκλογιάννης ππλήρωσε τα νοσήλεια για την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και ο ΕΣΑΚΕ αρνείται να τον αποζημιώσει

Παρότι έχει περάσει ένας μήνας και ο διαιτητής Στέφανος Μαγκλογιάννης έχει αποστείλει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για να αποζημιωθεί από τον ΕΣΑΚΕ με ένα μέρος από τα χρήματα που δόθηκαν για την επέμβαση που υποβλήθηκε, η Λίγκα «σφυρίζει» αδιάφορα!

Ο έμπειρος ρέφερι είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα στον αγώνα της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό στις 19 Νοεμβρίου 2022.

Το συνολικό ποσό της επέμβασης (έξοδα νοσηλείας, ιατρικά προϊόντα, φυσιοθεραπείες, επισκέψεις ιατρού) έφτασε τα 7.000 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος (4.803 ευρώ για την ακρίβεια) να καλύπτεται από την ιδιωτική ασφάλεια του Έλληνα ρέφερι.

Τα υπόλοιπα 2.197 ευρώ όμως ο Στέφανος Μαγκλογιάννης υποχρεώθηκε να τα καλύψει από την τσέπη του.

Μόλις συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα τα έστειλε στον ΕΣΑΚΕ για να αποζημιωθεί πριν από περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, ο ΕΣΑΚΕ δεν δείχνει διάθεση να αναλάβει την κάλυψη του ποσού των 2.197 ευρώ τα οποία πλήρωσε ο ίδιος, παρότι τραυματίστηκε την ώρα του αγώνα.

Η Λίγκα οφείλει να το δει ξανά το θέμα και να το λύσει, καθώς δεν νοείται να γυρίζει την πλάτη η διοργανώτρια αρχή και να μην επιλύει το πρόβλημα.

Πάντως, ο ίδιος ο Μαγκλογιάννης δεν έχει διάθεση να συνεχίσει άλλο να αξιώνει το ποσό, απλά ευελπιστεί ότι θα είναι ο τελευταίος που θα αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο και στο μέλλον εφόσον χρειαστεί κάποιος άλλος παράγοντας ενός αγώνα, θα πράξει το σωστό η Λίγκα.

Άλλωστε, πριν από μερικά χρόνια συνέβη ξανά με διαιτητή ένας τραυματισμός και οι συνάδελφοι στον Σύνδεσμο έκαναν έρανο για να συγκεντρώσουν ένα μέρος από τα χρήματα που απαιτούνταν για τα νοσήλεια του.