Αντίστροφη μέτρηση: Ο Μάικ Τζέιμς «κυνηγά» την απόλυτη κορυφή στην Euroleague

Αντίστροφη μέτρηση: Ο Μάικ Τζέιμς «κυνηγά» την απόλυτη κορυφή στην Euroleague

Sportal newsroom 11:44 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Την ώρα που η 23η αγωνιστική είναι προ των πυλών, η Euroleague εστίασε στον Μάικ Τζέιμς και την κορυφή που κυνηγά, καθώς απέχει 108 πόντους από το να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Τα επόμενα παιχνίδια της τρέχουσας Euroleague είναι ορατό να έχουν ιστορικό χαρακτήρα. Αυτό γιατί ένας παίκτης που γράφει την δική του ιστορία στα παρκέ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, ετοιμάζεται να κατακτήσει μια ξεχωριστή πρωτιά.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει τον τρόπο να «εκτελεί» τις αντίπαλες άμυνες. Κάτι που κάνει με συνέπεια σε όλα τα χρόνια της μεγάλης καριέρας του στην Euroleague. Αυτή τη φορά όμως ο χαρισματικός σκόρερ είναι προ των πυλών ενός σπουδαίου επιτεύγματος.

Αυτό γιατί ετοιμάζεται να μπει στην 23η αγωνιστική της διοργάνωσης μετρώντας 4.348 πόντους, με την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης να απέχει 108 πόντους, καθώς ο Kill Bill ολοκλήρωσε την μεγάλη καριέρα του έχοντας 4.455 πόντους στην Euroleague.

Έτσι λοιπόν, τα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Αναντολού Εφές, μπορούν να αποκτήσουν ιστορική σημασία, με τον Μάικ Τζέιμς να γράφει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του στην διοργάνωση.