Ο μάνατζερ του Βιλντόζα πήρε θέση για τα σενάρια συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό

Ο Λούκα Βιλντόζα

i

© Getty Images / Ideal Images

Ο μάνατζερ του Βιλντόζα πήρε θέση για τα σενάρια συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 19:39 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.08.2024

Ο Μάρκο Γέλιτς, ατζέντης του Λούκα Βιλντόζα, ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός γκαρντ είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και δεν ενημέρωσε κανέναν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού να ενισχυθεί με παίκτες από την πρώτη γραμμή της Euroleague, προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν, έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Λούκα Βιλντόζα. Το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, υπήρχαν αναφορές ακόμα και για συμφωνία των δύο πλευρών, την οποία είχε διαψεύσει η «πράσινη» ΚΑΕ.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες είχε γραφτεί στη Σερβία πως ο παίκτης ενημέρωσε τον Ερυθρό Αστέρα πως δεν θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Βελιγράδι, έχοντας επιλέξει άλλον σταθμό για την καριέρα του.

Τα σενάρια αυτά διέψευσε με τη σειρά του και ο ατζέντης του Αργεντινού γκαρντ, Μάρκο Γέλιτς με δηλώσεις του στη Mozzart Sport.

«Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις διάφορες εικασίες και φήμες για ένα ξεκάθαρο θέμα. Θα το πω για πρώτη και για τελευταία φορά. Ο Λούκα δεν ενημέρωσε κανέναν για τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ενημερώσει. Είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα και το πρωτάθλημα Σερβίας» τόνισε ο μάνατζερ του Βιλντόζα.

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Μωραΐτης, διαψεύδει η ΚΑΕ πως κινείται για την απόκτησή του
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:49 - 11.04.2023

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Μωραΐτης, διαψεύδει η ΚΑΕ πως κινείται για την απόκτησή του

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού, αλλά από την «πράσινη» ΚΑΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά πως έχει ήδη γίνει οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του.

Όπως αναφέραμε και για την περίπτωση του Δημήτρη Μωραΐτη, ο Παναθηναϊκός βολιδοσκοπεί διάφορες περιπτώσεις. Ανάμεσά τους κι αυτή του Λούκα Βιλντόζα. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μόλις κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή. Εκτός φυσικά κι αν προκύψει κάποια ευκαιρία που κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί...